13.3.24

Α.Γεωργιάδης για την αυτοκτονία του 72χρονου καρκινοπαθούς: «Αν... μου το ζήταγε θα του είχα φέρει εγώ το φάρμακο» !

 


Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνης Γεωργιάδης για τον 72χρονο καρκινοπαθή στο Ηράκλειο, ο οποίος αυτοκτόνησε επειδή πονούσε αφόρητα και περίμενε δύο μήνες να έρθει το φάρμακο της θεραπείας του, καθώς είπε ότι «αν μας το είχε πει θα του το κάναμε εμείς»!

Μετά τις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις, όπου έριξε το φταίξιμο στον καρκινοπαθή υποστηρίζοντας ότι δεν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού για τη θεραπεία του, ο υπουργός τις συνέχισε μιλώντας σήμερα στον Ant1.

Υποστήριξε ότι αν ο καρκινοπαθής είχε επικοινωνήσει μαζί του, θα του είχε βρει το φάρμακο, δημιουργώντας και μία εύλογη απορία:

Δηλαδή μόνο αν κάποιος έχει πρόσβαση στον υπουργό και μπορεί να μιλήσει μαζί του, μόνο τότε το κράτος θα του προσφέρει αυτό που θα έπρεπε να το είχε ήδη προσφέρει;

«Το φάρμακο πράγματι ήταν σε έλλειψη, με δική μου παρέμβαση έχει έρθει στην Ελλάδα με έκτακτη εισαγωγή του εισαγωγέα, οποίος έφερε 60.000 φιαλίδια πριν από περίπου 20 μέρες» δήλωσε προσθέτοντας :

«ξέρουνε οι καρκινοπαθείς ότι είχα ο ίδιος ασχοληθεί και είχα φέρει το φάρμακο πάρα πολύ γρήγορα, για να μην μείνει σε έλλειψη».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αν ο άνθρωπος αυτός είχε επικοινωνήσει με εμάς θα του είχαμε βρει αμέσως φάρμακο, τελικά βρήκε πριν από μερικές μέρες. Σήμερα υπάρχει το φάρμακο»!

https://www.pronews.gr

________________________________________

Πήγαινε βρες τον καρκινοπαθή, τώρα,  και δώσε του εσύ το φάρμακο!!!

Α. Α

(Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη)