9.2.24

Νατσιός κατά Netflix για τη σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως ομοφυλόφιλο

Φαίνεται ότι οι..."σεισμοπαθείς" δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!!!
Α.Α.

 Σε επείγουσα δράση κατά του Netflix καλεί την ελληνική κυβέρνηση ο Δημήτρης Νατσιός, με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για το φιλί του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον Ηφαιστίωνα που παρουσιάστηκε στο πρώτο επεισόδιο της πολυδάπανης νέας "ιστορικής" σειράς ντοκιμαντέρ της δημοφιλούς πλατφόρμας ψυχαγωγίας.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» κατέθεσε σήμερα επίκαιρη ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, προκειμένου να παρέμβει για την προβολή του ντοκιμαντέρ στο Netflix, επειδή ο Μακεδόνας στρατηλάτης παρουσιάζεται να έχει... ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Oπως αναφέρει το vouliwatch.gr το γεγονός κοινοποίησε ο ίδιος ο Δημήτρης Νατσιός, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη και την καλώ να προστατεύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβεί στις δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών της εταιρίας NETFLIX για την σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου», αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της «Νίκης» και προσθέτει πως «στη σειρά – ντοκιμαντέρ “Αλέξανδρος, η δημιουργία ενός θεού” (Alexander, The Making of a God) η οποία άρχισε να προβάλλεται από τη συνδρομητική υπηρεσία NETFLIX, από το πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις με τον επιστήθιο φίλο του Ηφαιστίωνα. Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία ιστορική βάση, αφού στην αρχαιότητα οι αρσενοκοίτες (ομοφυλόφιλοι) στερούνταν ακόμη και τα πολιτικά τους δικαιώματα, λόγω της ατιμωτικής τους συμπεριφοράς. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν ένας Βασιλιάς-Στρατηγός που τον θαύμαζαν και οι στρατιώτες του και οι αντίπαλοί του, να ήταν ομοφυλόφιλος».

Ο Δημήτρης Νατσιός καταλήγει στην ανάρτησή του, τονίζοντας ότι «όταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του Ελληνικού Κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική. Εκτός εάν περιμένουμε τους Βόρειους γείτονες μας να διαμαρτυρηθούν… Είναι ντροπή να προσβάλλεται με τέτοιο άθλιο τρόπο η εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας».

 Θυμίζουμε ότι η Νίκη είναι μαζί με την Ελληνική Λύση και τους Σπαρτιάτες τα τρία κόμματα που εμφανίζονται κάθετα αντίθετα στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο που θα περιλαμβάνει τα ομόφυλα ζευγάρια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως Νίκη και Ελληνική Λύση θα καταθέσουν από κοινού αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας του στην Βουλή.

https://www.newsbreak.gr/

_ Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο