15.2.24

Πίσω από το γάμο των ομοφυλοφίλων στη χώρα μας, βρίσκεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Πρόεδρος της Αμερικής Μπάιντεν!



Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Σας κάνω γνωστόν ότι από τη δεκαετία του 1960 η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) προωθεί την ομοφυλοφιλία, διαθέτοντας πακτωλό χρημάτων, για το σκοπό αυτό!
Πίσω από το γάμο ομοφυλοφίλων στη χώρα μας, βρίσκεται η ΝΤΠ και ο Πρόεδρος της Αμερικής Μπάιντεν!

Πέρυσι το 2023, η ΝΤΠ που έχει την έδρα της στην Αμερική, διέθεσε για τους ΛΟΑΤΚΙ και την υλοποίηση των σχεδίων τους, 4 δισεκατομμύρια δολάρια! (αντιλαμβάνεστε που πήγαν όλα αυτά τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια)!!!.
Για εξαγορά συνειδήσεων Ηγετών και άλλων Αξιωματούχων!!!
Στόχος της ΝΤΠ, Φίλοι μου, είναι να χτυπηθεί η φυσιολογική οικογένεια, που είναι το θεμέλιο, για τη αέναη συνέχιση του κάθε Έθνους!
Και να πλημμυρίσουν την Υφήλιο, με "οικογένειες" των ΛΟΑΤΚΙ.
Για να μηδενιστούν έτσι τα Έθνη-Κράτη και να φτάσουμε σε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση!!!
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κος ΜπάΙντεν είναι ένας από τους ένθερμους θιασώτες των ΛΟΑΤΚΙ, έχει προτρέψει πολλούς ηγέτες κρατών να προχωρήσουν άμεσα στη θεσμοθέτηση γάμου των ομοφυλοφίλων!

Εις δε το δικό μας Πρωθυπουργό, που έτρεξε από τους πρώτους να ψηφίσει αυτό το αντισυνταγματικό και αντιχριστιανικό νομοσχέδιο, αυτό το νομοσχέδιο βδέλυγμα, του έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα!

Σε αυτό το Εθνομηδενιστικό Άρμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων (που θέλει να εκμηδενίσει τα Έθνη-Κράτη και να μετατρέψει την Υφήλιο σε σύγχρονη Βαβέλ), έχουν ανέβη δυστυχώς και 5 Έλληνες Πολιτικοί Αρχηγοί των 5 παρακάτω κομμάτων της Ελληνικής Βουλής :

1) κος Μητσοτάκης της ΝΔ.
2) κος Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ
3) κος Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ
4) κος Χαρίσης της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
5) κα Κωνσταντοπούλου της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Στο ίδιο Εθνομηδενιστικό Άρμα της ΝΤΠ, ετοιμάζονται να ανέβουν σήμερα φορώντας τα νεοταξικά κουστούμια τους και όσοι Βουλευτές απέχουν της ψηφοφορίας ή υπερψηφίσουν, αυτό το αντεθνικό, αντιχριστιανικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο!.

Αντίθετα όσοι Βουλευτές ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο, θα μας δείξουν ότι φοράνε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ και δεν είναι μαριονέτες της σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει να εξαφανίσει το Έθνος μας, καθώς και όλα τα Έθνη του κόσμου!

Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Κάνω έκκληση, να αντισταθούμε και να αφυπνιστούμε σε όλα αυτά που πάνε να μας κάνουν και σε όλα αυτά που μας έχουν κάνει!
Έχουμε το πιο δυνατό όπλο στα χέρια μας!
Είναι η ψήφος μας!

Όσοι Βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας απέχουν αυτής της κρίσιμης για το Έθνος μας ψηφοφορίας ή υπερψηφίσουν αυτό το νεοταξικό νομοσχέδιο, που πάει να διαταράξει το αξιακό κώδικα της Ελληνικής Κοινωνίας, στις Εθνικές εκλογές να τους αποδοκιμάσουμε με τη ψήφο μας!

Μαύρο, Φίλοι μου, στους Νεοταξίτες Βουλευτές!
Μαύρο, Φίλοι μου και στα 5 Νεοταξικά κόμματα που θα υπερψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο βδέλυγμα!.

Πάνω απ' όλα η σωτηρία του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους μας!!!.
Πάνω απ' όλα η προστασία του θεσμού της παραδοσιακής Ελληνικής οικογένειας!
Πάνω απ' όλα τα Ιερά και τα Όσια μας!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ