9.2.24

Γιατί το ευρωκοινοβούλιο καταδίκασε την ελληνική κυβέρνηση για το ανύπαρκτο κράτος δικαίου: Πολλές τραγωδίες χωρίς τιμωρίες

Οι Βρυξέλλες αποκάλυψαν την πραγματική τους άποψη για το πως βλέπουν τα πράγματα στην χώρα!

 Tο πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, δείχνει την πραγματική άποψη που έχουν στην Ευρώπη για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι Ευρωπαίοι ευρωβουλευτές που καταδίκασαν τη Ελλάδα απλώς έκαναν μία αντικειμενική κριτική των πεπραγμένων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Παραβίασε βασικά δικαιώματα του πολίτη με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid, με το υποχρεωτικό lock down και με τον περιορισμό της ελευθερίας σε όσους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι προέβη σε αυτές τις ολοκληρωτικές ενέργειες η Ελλάδα η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε σχέση με το πληθυσμό της!

Υπάρχει το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων το οποίο περιλαμβάνει χιλιάδες πολίτες, πολιτικούς, υπουργούς, επιχειρηματίες να στέλνεται η υπόθεση στην Δικαιοσύνη και ακόμα να μην υπάρχει πόρισμα και τα ΜΜΕ να το χειρίζονται με την απόλυτη «ελαφρότητα» σα να πρόκειται για ένα ελάσσων ζήτημα!

Μάλιστα έγιναν τα πάντα ώστε η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή για την διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών για να μην εξετάσει τα στοιχεία της υπόθεσης και να διασύρεται ο πρόεδρός της από τα φίλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Να σημειωθεί πως οι ανεξάρτητες αρχές ιδρύθηκαν γιατί το επέβαλε η ΕΕ και μάλιστα κατοχυρώθηκαν συνταγματικά!

Τα ΜΜΕ πήραν πολλά εκατομμύρια για να διαφημίσουν το «Μένουμε σπίτι» και έτσι δεν θίγουν ποτέ κανένα «κακώς κείμενο».

Η συγκεκριμένη κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής από το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ σε όλη την πολιτική ιστορία της χώρας τουλάχιστον από την Μεταπολίτευση και μετά.

Η σφαγή στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς προκάλεσε την επέμβαση ου Ευρωπαίου Εισαγγελέα και τι γίνεται στην Ελλάδα;

Η Δικαιοσύνη καθυστερεί την υπόθεση χωρίς να αναζητηθούν υπουργικές ευθύνες και η κυβέρνηση δημιουργεί μία εξεταστική επιτροπή που αναζητά τις αιτίες από το 2000 και μετά.

Έρχονται οπαδοί ξένης ομάδας στη χώρα χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, μαχαιρώνουν Έλληνα φίλαθλο και ακόμα δεν έχει ανακαλυφτεί ποιος διέπραξε την δολοφονία.

Γίνονται επεισόδια οπαδικής βίας, σκοτώνεται αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας στα επεισόδια αυτά και δεν συλλαμβάνεται κανείς ηθικός αυτουργός.

Πλημμύρες και πυρκαγιές κατέστρεψαν την χώρα και οι πολίτες ήταν ανυπεράσπιστοι ενώ ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα για τα ανεπαρκή έργα υποδομών στην Θεσσαλία και δεν έχει λογοδοτήσει ο πρώην περιφερειάρχης…

Η ακρίβεια ενώ έχει πέσει το ενεργειακό κόστος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς  τα ίδια προϊόντα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με μεγαλύτερους μισθούς πωλούνται φθηνότερα και στην Ελλάδα ακριβότερα.

https://www.pronews.gr