5.2.24

Νέο περιστατικό άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων: Έδειραν μαθητή μέσα στο σχολείο και τραβούσαν βίντεο!

-Να απαγορευθούν τα κινητά τηλέφωνα στα Σχολεία , να παραδίδονται στο "σχόλασμα". ΑΑ
_______________________

 Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά άγρια βίας μεταξύ ανηλίκων τα οποία τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Το πιο πρόσφατο συνέβη την περασμένη Παρασκευή με θύμα έναν μαθητή γυμνασίου της  Ανδραβίδας τον οποίο έσπασε στο ξύλο 14χρονος συμμαθητής του μέσα στο σχολείο ενώ την ίδια στιγμή άλλοι ανήλικοι κοιτούσαν, γελούσαν τραβούσαν σε βίντεο το αποτρόπαιο συμβάν!

«Του επιτέθηκαν μέσα στο σχολείο, ο γιος μου δεν αντέδρασε, έφαγε ξύλο… Κάποια άλλα παιδιά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια το μοίρασαν στα social media…», είπε στην εφημερίδα «Πατρίς» η μητέρα του θύματος.

Δείτε φωτογραφία της μητέρας:

Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι πρόκειται για σχεδιασμένη επίθεση και κατήγγειλε ότι η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί δεν έδωσαν σημασία.

«Ο Διευθυντής και οι δύο καθηγητές που ήταν στο διάλειμμα δεν βοήθησαν το παιδί μου… Ο διευθυντής δεν με ενημέρωσε καν για το συμβάν που έγινε… Το παιδί ήρθε χτυπημένο στο σπίτι και έτσι το έμαθα… Ο γιος μου γύριζε στο προαύλιο με τον πάγο στο πρόσωπο και κανείς δεν του έδωσε σημασία… Όλοι ήταν αδιάφοροι και δεν με ειδοποίησε κανένας από το σχολείο…».

Σχετικά με τους ανήλικους νταήδες είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν προβλήματα ενώ ζητά την τιμωρία τους. Η ίδια, μόλις είδε το παιδί της χτυπημένο, πήγε στους γονείς των παιδιών να ζητήσει εξηγήσεις ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο διευθυντής του σχολείου δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος καθώς, όπως υποστήριξε, δεν έχει... ενημερωθεί πλήρως για το θέμα!

https://www.newsbreak.gr

___________________

Που "έβοσκε" ; Είχε πάει για...ψάρεμα;

ΑΑ