2.1.24

Το αίσχος της αλβανικής αστυνομίας στο ελληνικό νεκροταφείο της Χειμάρρας και η αχαρακτήριστη ανοχή της Ελλάδος!!!

Η αχαρακτήριστη σιωπή και η μη αντίδραση της "κυβέρνησης" δίνουν το δικαίωμα στούς πειναλέους
γείτονες να πιστεύουν ότι είναι ...κράτος και να καταπατούν κάθε 'έννοια Διεθνούς δικαίου και μάλιστα σε  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  περιοχή που ευρίσκεται (κακώς ακόμα) υπό τη κατοχή τους.
Οι μαζικές απελάσεις Αλβανών  για κάθε 24ωρο που περνά στη φυλακή ο Μπελέρης, θα συνέτιζε τους γείτονες, εκτός αν προτιμούν τις Ειδικές Δυνάμεις μας για να "συνετιστούν"
Αρκετά  τους ανεχθήκαμε. Ως  εδώ, κ. Μητσοτάκη. Τέρμα η ανοχή.
Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Τίρανα.

Το πολιτικό γραφείο του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη σε ανακοίνωσή του στα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της τελετής της κηδείας της γιαγιάς του Μπελέρη, «οι δυνάμεις της Κρατικής Αστυνομίας και οι Επιχειρησιακές Δυνάμεις αυτής της Αστυνομίας διέπραξαν μια από τις πιο επαίσχυντες και απαράδεκτες πράξεις».

Παρακάτω, ολόκληρη η δήλωση σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα Dita:


Παρακάτω, ολόκληρη η δήλωση σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα Dita:

«Τι συνέβη με την Αστυνομία στην κηδεία;
Μπελέρης: Ντροπιαστικά και απαράδεκτα», γράφει το δημοσίευμα

Έσπασαν και ποδοπάτησαν τάφους

«Σήμερα στη Χειμάρρα, στην επικήδειο τελετή της αείμνηστης Καλλιόπης Μπελέρη, η Γενική Διεύθυνση Φυλακών, δήθεν με ειδική άδεια, έφερε τον Εκλεγμένο Δήμαρχο του Δήμου Χειμάρας κ. Φρέντη Μπελέρη.

Κατά την τελετή της κηδείας, οι δυνάμεις της (αλβανικής) Κρατικής Αστυνομίας και οι Επιχειρησιακές Δυνάμεις αυτής της Αστυνομίας προέβησαν σε μια από τις πιο επαίσχυντες και απαράδεκτες πράξεις που διαπράχθηκαν ποτέ στην ιστορία της Αστυνομίας.

Οι δυνάμεις της Κρατικής Αστυνομίας παραβίασαν το δημόσιο νεκροταφείο της Χειμάρρας με μια άνευ προηγουμένου χειρονομία, σπάζοντας και ποδοπατώντας τους τάφους και ταυτόχρονα ασκώντας βία κατά του κ. Μπελέρη με παρανόηση και με παράλογο τρόπο.

Είναι ο Μπελέρης στην κηδεία της γιαγιάς του. Του επέτρεψαν να παραστεί για 10 λεπτά. Με μια συνοδεία ενός λόχου αστυνομικών. Δείτε πόσοι κκαι πως συνοδεύουν τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρας που είναι φυλακισμένος με μια αίολη κατηγορία για 340 ευρώ. Είναι επίδειξη πυγμής του αλβανικού ναρκοκράτους προς την ψοφοδεή Αθήνα. (Η πρώτη ήταν η δολοφονία του Κατσίφα). Με το θράσος που της προσδίδει η σχέση του με τον γερμανικό παράγοντα, την δύναμη που κατέστρεψε επανειλημμένως την Ευρώπη. Αυτό κάνει και τώρα.

Ζωώδεις και σκόπιμες οι πρακτικές της αλβανικής αστυνομίας!

Η βίαια είσοδος στο χώρο του νεκροταφείου όπου γινόταν η τελετή της κηδείας της γιαγιάς του, χρησιμοποιώντας σωματική και ψυχολογική βία, είναι μια βάρβαρη πράξη που μόνο απολίτιστοι και τυφλωμένοι από την εξουσία που τους δίνει η αυταρχική εξουσία μπορούν να κάνουν!

Η δημιουργία τεταμένης κατάστασης με την πρόκληση των συμμετεχόντων, η παραβίαση των εθίμων και των παραδόσεων τους, η διατάραξη της τελετής της κηδείας είναι ζωώδεις πράξεις, που θα μπορούσαν να γίνουν μόνο από έναν αστυνομικό, που τον καθοδήγησαν ότι αυτό είναι το καθήκον του.

Τραβώντας με τη βία και ταπεινώνοντας το άτομο για το οποίο υποτίθεται ότι είχαν έρθει να τον συνοδεύσουν, με την επίδειξη της δύναμης  και των όπλων, κρατώντας το ‘δάχτυλο στην σκανδάλη’, μπροστά σε φιλήσυχους ανθρώπους, δημιούργησαν ένα κλίμα τρόμου, προκαλώντας ανοιχτά τον κόσμο της Χειμάρρας που μαζεύτηκε για ένα τελευταίο χαιρετισμό όπως είναι το αιώνιο έθιμο».

The Hellenic Information Team