13.1.24

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τρένου με... δέντρο – Τραυματίστηκε ο μηχανοδηγός

 Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 51 επιβάτες.
Αυτό που όλοι οι οδηγοί τρένων φοβούνται εδώ και χρόνια και για το οποίο έχουν σταλεί δεκάδες επιστολές διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΟΣΕ συνέβη τελικά νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

 Μηχανοδηγός της Hellenic Train τραυματίστηκε (ευτυχώς ελαφρά) όταν η αμαξοστοιχία 1634 (Θεσσαλονίκη – Δράμα) που οδηγούσε και στην οποία επέβαιναν 51 επιβάτες, προσέκρουσε σε δέντρο επί της γραμμής στο ύψος των Λαχανόκηπων. 


Ασχετοσύνη, αδιαφορία, σκοπιμότητα ή ηλιθιότητα; Το δέντρο φύτρωσε ξαφνικά στις ράγες του τραίνου (μέσα ή δίπλα) ; Κανείς δεν το είχε δει;  Όπως πάνε, την επομένη φορά μπορεί να συγκρουσθούν και με...πλοίο!
Κάποιοι πρέπει να πάνε (τουλάχιστον) στα σπίτια τους.
Α.Α

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το παρμπρίζ του συρμού να σπάσει και ο ένας εκ των δύο μηχανοδηγών να τραυματιστεί και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρίας, η αμαξοστοιχία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

 Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Αγαπητοί Επιβάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 12/01/2024, η αμαξοστοιχία 1634 (εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες / ώρα αναχώρησης 15:15) θα αναχωρήσει με καθυστέρηση 50 λεπτά εως τώρα από τον Ε. Σ. Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στην υποδομή (πρόσκρουση σε... κορμό δέντρου).  (!!!)

...Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση*, αναφέρεται σε ενημέρωση της Hellenic Train. 

πηγή ethnos.gr. 

* αντί για "κατανόηση" θα πρέπει να έγραφαν... "κατανοησία"