29.1.24

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου – «Θα ήταν τιμητικό να είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο» δηλώνει

...ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ!!!
Α.Α

 Μεταγραφή… Ιανουαρίου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς όπως έγινε γνωστό με κοινή τους δήλωση, στη γαλάζια παράταξη προσχώρησε η πρώην υπουργός και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σε δήλωσή της αναφέρεται στα αξιοθαύμαστα, όπως λέει, αποτελέσματα της κυβέρνησης στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας ενώ υμνεί γενικώς τις επιδόσεις της σε σειρά ζητημάτων. Επίσης αναφέρει ότι συστρατεύεται με τον πρωθυπουργό και θα τον στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του ανέφερε πως «οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το  πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του»

Σίγουρη η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Χριστοφιλοπούλου πρέπει να θεωρείται βέβαιη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια, μιλώντας στο Ποντίκι, ανέφερε ότι αυτό θα είναι απόφαση του πρωθυπουργού, ωστόσο θα ήταν πολύ τιμητικό για την ίδια η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού

Με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας. Οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το  πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του.

Ολόκληρη η δήλωση της Εύης Χριστοφιλοπούλου:

«Εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την Κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Σήμερα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και

τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές πολιτικό όραμα, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά.

Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα την τιμήσω στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν και αλλάζουν τη χώρα.

Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη και την Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο».

https://www.topontiki.gr/

(Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη)