10.1.24

Έγκλημα στο Βόλο: Την βίαζε και την εκβίαζε για 3.000 ευρώ – Πώς έφτασε στο φονικό 50χρονος


Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο “φως” για το στυγερό έγκλημα που έγινε χθες το βράδυ στον Βόλο, με δράστη έναν 50χρονο αλβανικής καταγωγής και θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του. 

Το χέρι του 50χρονου όπλισε η αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι την βίαζε ο 33χρονος από τα 9 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες,

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει.

 Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους. 

Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν. Η πρώτη απόφαση του 50χρονου ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του και,  πραγματικά, πατέρας και κόρη ήταν έτοιμοι να την καταθέσουν.

 Όταν, όμως, εξέδωσαν για να συμπεριλάβουν στη μήνυση τα μηνύματα και τις απειλές, ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε και τον πήρε τηλέφωνο. Βρεθήκανε στα “Αστέρια” Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια.

 Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στην αστυνομία. “Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου”, φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

https://gegonota.news/