12.1.24

Δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για τους γάμους ομοφυλοφίλων ο Γκιουλέκας – Το αν θα απόσχει ή θα καταψηφίσει «εξαρτάται απ’ τις ισορροπίες»
Η Βουλή υπάρχει για να εκφράζουν και δια της ψήφου τους (θετικής ή αρνητικής) οι βουλευτές τις θέσεις τους ,να υπερψηφίζουν ή καταψηφίζουν διάφορα νομοσχέδια. Η  ΑΠΟΧΗ σημαίνει κάτι σαν το "στρίβειν δια του αρραβώνος".

Δεν έχουν το θάρρος να εκφράσουν τη γνώμη τους αλλά υποκύπτουν τυφλά στις εντολές του " Αρχηγού" τους, σαν κοπάδι προβάτων! Ο Λαός δεν τους εξέλεξε για να αποτελούν όρνιθες στο κοτέτσι του κόκορα, αλλά για να εκφράζουν τη θέλησή του ίδιου του λαού. Αποχή λοιπόν σημαίνει θετική  (συγκεκαλυμμένη) ψήφο και ανευθυνότητα.

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

_________________________

Γιγαντώνεται το κύμα των βουλευτών εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Η δική μου πρόθεση είναι να μην ψηφίσω το νομοσχέδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως η στάση του είναι αρνητική γιατί έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις και διαφωνίες.

Σημείωσε πως το έχει γνωστοποιήσει και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως εξήγησε τη στάση του, ο γάμος πηγαίνει μαζί με την υιοθεσία τέκνων, δεν μπορεί να το ξεχωρίσει κανείς.

Ερωτηθείς και για την επιλογή που έδωσε ο πρωθυπουργός για αποχή, ο κ. Γκιουλέκας είπε πως υπάρχει κι αυτή η επιλογή. Είναι μια πολιτική διέξοδος που έδειξε ο πρωθυπουργός, αλλά το τι θα επιλέξει ο καθένας να κάνει μέχρι τέλος, είναι κάτι που θα κριθεί και από τις ισορροπίες που θα δημιουργηθούν.

 Προσέθεσε πως κανείς αν ήταν να ρίξει την κυβέρνηση ή να απέχει, θα διάλεγε το δεύτερο.

https://newsfire.gr