28.1.24

Τεθωρακισμένα οχήματα Μ2 Bradley της Εθνοφουράς του Τέξας κατευθύνονται προς τα σύνορα

 

«Το καλό της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος» απαντά ο κυβερνήτης Γ.Άμποτ στην απαίτηση του πρόεδρου Τ.Μπάιντεν

Τεθωρακισμένα οχήματα μάχης της τεξανικής Εθνοφουράς M2 Bradley κινούνται προς τα σύνορα του Τέξας με το Μεξικό προκειμένου να ενισχύσουν τις πατριωτικές δυνάμεις από 25 Πολιτείες που έχουν σπεύσει στην περιοχή για να μην επιτρέψουν στις ομοσπονδιακές δυνάμεις να γκρεμίσουν το τείχος του Ρίο Γκράντε που αποτρέπει τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στις ΗΠΑ, σε μία απίστευτη εξέλιξη.

Οι Εθνοφρουροί εκτελούν εντολές του κυβερνήτη της Πολιτείας Γκρεγκ Άμποτ που «για το καλό της πατρίδας που είναι ο υπέρτατος νόμος» απέρριψε την εντολή του Τ.Μπάιντεν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το αποτέλεσμα ήταν οι Ομοσπονδιακοί Συνοριακοί Πράκτορες να αρνηθούν να συλλάβουν στρατιώτες της Εθνοφρουράς του Τέξας και να ανακοινώσουν ότι «δεν έχουν σχέδια» να αφαιρέσουν το συρματόπλεγμα κατά μήκος των νότιων συνόρων!

Την ίδια στιγμή οι 25 Πολιτείες έστειλαν μέσα σε μία ημέρα 102.000 Εθνοφουρούς στο Τέξας για να συνδράμουν στους άνω των 200.000 Τεξανούς που έχουν επιστρατευθεί από την κυβερνήτη Γ.Άμποτ.

Τελικά, όποιος θέλει να σώσει την πατρίδα του, την σώζει ακόμα και αν χρειαστεί να πάρει τα άρματα-κυριολεκτικά και μεταφορικά…

https://www.pronews.gr/

(Αναρτήθηκε από τον συνεργάτη μας κ. Μιχάλη Τσολάκη)