9.12.23

ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, που εκδίδει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι άκυρες, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό 2019/1157!!!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Έλληνα Αδελφέ μου, Καλέ και Αγαπημένε!.
Άκουσε αυτά που θα σου πω, για τις "ηλεκτρονικές ταυτότητες", για να μην πέσεις στην ψηφιακή παγίδα (του απόλυτου ελέγχου των Ελλήνων πολιτών), που μας ετοιμάζει ο Πρωθυπουργός, κύριος Μητσοτάκης!!!.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε)), με την οδηγία (κανονισμός 2019/1157) υποχρεώνει τις Κυβερνήσεις των 27 κρατών-μελών της, μέχρι τον Αύγουστο του 2026, όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες, να έχουν βγάλει, από μια ηλεκτρονική ταυτότητα, που θα περιέχει μόνο τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, όπως αυτό ρητά ορίζει η παράγραφος 5, του εν λόγω κανονισμού 2019/1157.
Η δε αποστολή, αυτής της ηλεκτρονικής ταυτότητας (σύμφωνα με την παράγραφο 5,του ευρωπαϊκού κανονισμού 2019/1157), είναι μια και μοναδική : η ταυτοποίηση του κατόχου της!.
Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό, που προκύπτει από μια άλλη παράγραφο του ευρωπαϊκού κανονισμού 2019/1157, η οποία λέει επί λέξει τα εξής :
<< Αν τα κράτη μέλη αποθηκεύουν στοιχεία των πολιτών τους (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, προσωπικό αριθμό, τραπεζικό λογαριασμό, κ.λ.π) για τις υπηρεσίες της ψηφιακής Διακυβέρνησης, αυτά τα στοιχεία πρέπει να αποθηκεύονται ξεχωριστά από τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, της ηλεκτρονικής του ταυτότητας>>.
Όμως, ο παμπόνηρος Πρωθυπουργός μας, αγνοεί ανερυθρίαστα αυτή τη σημαντική παράγραφο (παρ' ότι γνωρίζει ότι οι Ευρωπαϊκοί νόμοι και κανονισμοί είναι ισχυρότεροι από τους αντίστοιχους Εθνικούς), και μέσα στο Δεκέμβρη του 2023, θα ψηφίσει νομοσχέδια που αφορούν τη ψηφιακή Διακυβέρνηση!.
Και από το τέλος αυτού του Δεκέμβρη (που θα είναι ψηφισμένα όλα τα νομοσχέδια της ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης), όποιος προσέρχεται στο οικείο Αστυνομικό τμήμα για έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας, εκτός από τα βιομετρικά του στοιχεία θα του αποθηκεύονται και τα άλλα στοιχεία του (ο προσωπικός αριθμός του, το ΑΜΚΑ του, το ΑΦΜ του, κ.λ.π), πράγμα που το απαγορεύει, ο Ευρωπαϊκός κανονισμός 2019/1157.
Συνεπώς, Έλληνα Αδελφέ μου, Καλέ και Αγαπημένε, εάν δεν με ακούσεις (και είσαι απ' αυτούς που δεν έχουν βγάλει ακόμη ηλεκτρονική ταυτότητα), και πας μετά το Δεκέμβρη του 2023 να βγάλεις :
Θα φύγεις από το αστυνομικό τμήμα, όχι με την ηλεκτρονική ταυτότητα (ταυτοποίησης του κατόχου), όπως ο ευρωπαϊκός κανονισμός 2019/1157 ορίζει, αλλά θα φύγεις με μια ψηφιακή κάρτα του πολίτη, όπως την ορίζει και όπως την έχει φανταστεί ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης, με τους δικούς του νόμους και τους δικούς του σχεδιασμούς!.
Με αυτή τη ψηφιακή κάρτα του πολίτη (με αυτή τη ψηφιακή ταυτότητα), σύντομα ο παμπόνηρος κος Μητσοτάκης, Έλληνα Αδελφέ μου, θα σε βάλει και στο ψηφιακό ευρώ (χωρίς να έχεις καν ρευστό χρήμα στα χέρια σου, αλλά απλά ένα άϋλο ψηφιακό πορτοφόλι) και τότε θα σε ελέγχει απόλυτα!.
Εάν είσαι και λίγο ζωηρούλης.... ( συμμετέχεις σε απεργίες, γράφεις ενοχλητικά άρθρα κατά της πολιτικής του (όπως κάνω και εγώ) κ.λ.π ), τότε θα βλέπεις κάθε τόσο την ψηφιακή ταυτότητα σου απενεργοποιημένη και δεν θα μπορείς να πάρεις, ούτε ένα κουλουράκι, ούτε να πιείς ένα καφεδάκι!
Και θα ζεις με το φόβο της απενεργοποίησης του ψηφιακού σου πορτοφολιού!.
Και είτε θέλεις, είτε δεν θέλεις, θα μετατραπείς σε έναν φιλήσυχο πολίτη ή ακόμη σε ένα χειροκροτητή του Μητσοτάκη και του κάθε μελλοντικού "Μητσοτάκη", αυτής της χώρας!.
Γι' αυτό, Έλληνα Αδελφέ μου, Καλέ και Αγαπημένε!.
Εάν θέλεις να είσαι ένας ελεύθερος και όχι ένας φοβισμένος πολίτης!.
Εάν θέλεις να είσαι αποκλειστικός κάτοχος της ρευστής σου περιουσίας!.
Εάν θέλεις να προφυλάξεις, την προσωπική σου και οικονομική σου ζωή!
Μην πας να βγάλεις αυτή τη δουλική και δαιμονική κάρτα του πολίτη, αυτή την ψηφιακή ταυτότητα, που σου ετοιμάζει ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης!.
Εάν δεν πας, δεν πρόκειται να υποστείς καμία κύρωση!.
Γιατί σε προστατεύει, ο ευρωπαϊκός κανονισμός 2019/1157, (όπως παραπάνω, σου περιέγραψα)!.
Ο οποίος κανονισμός, μας μιλάει ξεκάθαρα για ηλεκτρονική ταυτότητα (ταυτοποίησης του κατόχου) και όχι για ψηφιακή κάρτα του πολίτη!.
Και εσύ, Έλληνα Αδελφέ μου, που ήδη έχεις βγάλει ηλεκτρονική ταυτότητα, στην οποία υπάρχουν μόνο τα βιομετρικά σου στοιχεία (γιατί ακόμη δεν έχουν ψηφιστεί οι νόμοι για την ψηφιακή Διακυβέρνηση) είσαι μια χαρά!.
Με την ηλεκτρονική ταυτότητα που έβγαλες, είσαι σύννομος με τον κανονισμό 2019/1157 της Ε.Ε και δεν φοβάσαι κανέναν!.
Κι' αν σε καλέσουν μετά το Δεκέμβρη του 2023 να πας στο οικείο Αστυνομικό τμήμα για να σου αποθηκεύσουν τα άλλα στοιχεία σου, στη νέα ηλεκτρονική σου ταυτότητα, να τους πεις ΟΧΙ!
Να τους πεις : ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!
Γιατί, μου το απαγορεύει, ο ευρωπαϊκός κανονισμός 2019/1157!.
΄΄Έτσι, όλοι μας, Έλληνες αδέλφια μου!
Λέμε ΟΧΙ στην ψηφιακή κάρτα του κου Μητσοτάκη!
Λέμε ΟΧΙ στη ψηφιακή δουλεία του κου Μητσοτάκη!
Λέμε ΟΧΙ στην ψηφιακή ολοκληρωτική μας υποδούλωση στον κο Μητσοτάκη και στον κάθε μελλοντικό κο "Μητσοτάκη"!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ