1.12.23

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ... "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ" ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ

Για να είναι ολοκληρωμένη μία τέτοια επιχείρηση, θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα
έρευνα και στα σπίτια και να χρησιμοποιούνται ανιχνευτές μετάλλων και αστυνομικοί σκύλοι. Μόνο έτσι θα βρεθούν κρυμμένα όπλα και ναρκωτικά.
ΑΛΕΞ


Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Περαίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος

ασφάλειας των πολιτών


Ελέγχθηκαν (34) άτομα και (25) οχήματα 


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη - καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πρωινές ώρες χθες (30-11-2023), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Περαίας.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης και του Τμήματος Ασφάλειας Θερμαϊκού, ελέγχθηκαν συνολικά:


  • (34) άτομα και

  • (25) οχήματα 


Κατά τη διενέργεια των ελέγχων εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή της Πυλαίας και πρόκειται να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.