14.12.23

Νεοχωρούδα: Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών είχε κατηγορηθεί τρεις φορές για απόπειρα βιασμού (βίντεο)

Ίδια  συμπεριφορά  με τα βρωμόσκυλά του!
ΑΛΕΞ

 Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται στο φως για το βαρύ παρελθόν του ιδιοκτήτη των σκυλιών στη Θεσσαλονίκη που κατασπάραξαν την 50χρονη μητέρα.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών είχε βρεθεί κατηγορούμενος για σεξουαλικές επιθέσεις αλλά και απόπειρα κλοπής! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, ο άνδρας είχε συλληφθεί στην Αλεξανδρούπολη όταν προσπάθησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, αυνανίστηκε μπροστά σε μια 20χρονη φοιτήτρια, μέσα σε είσοδο πολυκατοικίας, το 2015. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις

Έναν χρόνο μετά, αμετανόητος ο 37χρονος προσπάθησε να βιάσει την ίδια γυναίκα, με την φοιτήτρια να προχωρά σε καταγγελία.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε».Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρχαν και άλλες κοπέλες που είχαν πέσει θύματα: «Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα ότι τα σκυλιά δεν είχαν εκδηλώσει ποτέ στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, πως ήταν εκπαιδευμένα και ότι δεν αντιλήφθηκε πως έσκαψαν τρύπα περίπου 30 εκατοστών και βγήκαν από την αυλή που ήταν περιφραγμένη. Παράλληλα, εξέφρασε και πάλι την λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.