10.12.23

Επεισόδια στον Ρέντη: Επιχείρησαν να κάψουν πειστήρια στις τουαλέτες του γηπέδου


 Πλήθος πειστηρίων εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί εντός του γηπέδου, στο σημείο του τραυματισμού του αστυνομικού και πέριξ του γηπέδου. Εντοπίστηκαν υπολείμματα φωτοβολίδων και εντός του γηπέδου εξάρτημα εκτόξευσης και μαχαίρι.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λήψης αποτυπωμάτων, DNA και τυχόν ιχνών πυρίτιδας από όλους τους προσαγόμενους στην Διεύθυνση Αλλοδαπών στην οδό Πέτρου Ράλλη και αφέθηκαν 423 ελεύθεροι καθώς ο τελευταίος κρατήθηκε για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του και όχι για τα επεισόδια. Πρόκειται για έναν Γεωργιανό που κρατήθηκε για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε για διακίνηση μεταναστών.

Όλοι οι προσαχθέντες έδωσαν δείγματα για πυρίτιδα, περίπου 10 άτομα όμως αρνήθηκαν να δώσουν DNA και ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία.

Τουλάχιστον για 60-70 από αυτούς προέκυψε πως είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για πλήθος παρανομιών και συγκεκριμένα, για τον νόμο περί αθλητικής βίας, για ναρκωτικά, ακόμα και για ληστείες και βιασμούς…

Τα σκυλιά (ζητάμε συγνώμη αν προσβάλλουμε τα αγαπητά αυτά τετράποδα-ΑΛΕΞ) συνέχισαν να πετούν αντικείμενα στον αστυνομικό παρότι ήταν πεσμένος στο έδαφος και αιμορραγούσε!!!

Ενδεικτικό της μανίας και της ανθρωποκτόνου διάθεσης που επέδειξαν οι χούλιγκαν έναντι του 31χρονου αστυνομικού που κυριολεκτικά χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, είναι ότι οι ταραξίες οπαδοί του Ολυμπιακού, παρότι είδαν ότι ο 31χρονος αστυνομικός μόλις καρφώθηκε η ναυτική φωτοβολίδα που έριξαν εναντίον του, στον μηρό του σωριάστηκε στο έδαφος αιμορραγώντας ακατάσχετα από την κομμένη αρτηρία του, του έριξαν και άλλα αντικείμενα, ακόμη και μία εκρηκτική βόμβα μολότοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στο άλλο πόδι.

Οι συνάδελφοί του έδωσαν αγώνα να απωθήσουν τους χούλιγκαν ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να περιδέσουν με αιμοστατικό επίδεσμο (τουρνικέ) την μεγάλη πληγή του συναδέλφου τους και να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό σε νοσοκομείο.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και αρκετοί ανήλικοι. Περισσότερα από 15 άτομα είναι σεσημασμένα για οπαδική βία, ενώ ορισμένοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να υποβληθούν σε λήψη DNA !!! (Ας καλέσουν κάποιον από την πρώην Χωροφυλακή, να τους πείσει να δώσουν αποτυπώματα και DNA...) H νομοθετική ηλιθιότητα έχει και αυτή τα όριά της. Σε λίγο θα φωνάζουν...καφετζούδες να τους βοηθήσουν να βρουν το DNA και τα αποτυπώματα ! ΑΛΕΞ

Η αστυνομία αναζητά ανάμεσα σε αυτούς τον έναν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού.

https://www.news247.gr