5.12.23

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά σε καταυλισμό στη Νέα Κίο και στο νοσοκομείο Ναυπλίου


 

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΑΛΕΞ


Σε «πεδίο μάχης» μετέτρεψαν αντιμαχόμενες ομάδες Ρομά τον καταυλισμό Καρακάξα στη Νέα Κίο Αργολίδας, με δυο άτομα να τραυματίζονται από σκάγια στο κεφάλι κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του argolikeseidhseis.gr, τα επεισόδια ξεκίνησαν το απόγευμα στον καταυλισμό Ρομά, αλλά σύντομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διακομίστηκαν οι τραυματίες

. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν δυο άτομα από διαφορετικές οικογένειες που έχουν προστριβές μεταξύ τους, με την κατάσταση να ξεφεύγει γρήγορα εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα.

Στον καταυλισμό έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ, όταν οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Ναυπλίου, στο προαύλιο συγκεντρώθηκαν δεκάδες ομόφυλοί τους, οι οποίοι άρχισαν και πάλι να τσακώνονται, με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκ νέου τα όπλα και να αρχίσουν να πέφτουν κι εκεί πυροβολισμοί, με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους ασθενείς και τους συγγενείς τους να ζουν στιγμές τρόμου!

Νεότερες πληροφορίες από το argolikeseidhseis.gr αναφέρουν πως, αργά το απόγευμα, οι θεράποντες ιατροί διασωλήνωσαν τον έναν από τους δύο τραυματίες που χτυπήθηκε στο κεφάλι και τον λαιμό και έκριναν επιβεβλημένη την διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση, ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δύο οικογενειών.

*πηγή φωτο: STUDIO B AND G – ΡΑΣΣΙΑΣ Γ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

https://www.newsbreak.gr/