1.12.23

Η Χαμάς ανακάλυψε την ταυτότητα Ισραηλινών κατασκόπων στη Γάζα και το Ιράν


ΤΕΧΡΑΝΗ, 29 Νοεμβρίου (MNA) – Ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών ζήτησε από τον κόσμο να παράσχει διεθνή προστασία στον παλαιστινιακό λαό, ο οποίος «βρίσκεται αντιμέτωπος με μια υπαρξιακή απειλή».
Ο εκπρόσωπος του παλαιστινιακού κινήματος αντίστασης της Ισλαμικής Τζιχάντ στην Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Al-Aqsa Storm, τα παλαιστινιακά κινήματα αντίστασης κατάφεραν να καταλάβουν ισραηλινούς δίσκους ηλεκτρονικών υπολογιστών που είχαν πολλά ονόματα κατασκόπων για το καθεστώς, στη Λωρίδα της Γάζας και στο Ιράν.
Ο Νασέρ Αμπού Σαρίφ δήλωσε την Τετάρτη ότι τα επιτεύγματα της παλαιστινιακής επιχείρησης είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία, διότι κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Al-Aqsa Storm, οι παλαιστίνιοι μαχητές της αντίστασης κατάφεραν να φέρουν τους ισραηλινούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές πληροφοριών στη Λωρίδα της Γάζας.
Έτσι, μπόρεσαν να φτάσουν στα ονόματα πολλών κατασκόπων, ακόμη και αυτών που δραστηριοποιούνταν στο Ιράν, δήλωσε ο Παλαιστίνιος απεσταλμένος.
Ο Αμπού Σαρίφ περιέγραψε την επιχείρηση Al-Aqsa Storm ως καταστροφικό πλήγμα για τον οικονομικό, βιομηχανικό και γεωργικό τομέα του ισραηλινού καθεστώτος, υπενθυμίζοντας ότι το καθεστώς έχει χάσει τη δημοτικότητα του στον δυτικό κόσμο και ότι οι δυτικοί ηγέτες αναγνωρίζουν σε ιδιωτικές συναντήσεις ότι το καθεστώς του Τελ Αβίβ έχει μετατραπεί σε πολιτικό και οικονομικό βάρος για τις κυβερνήσεις τους. 

Πηγή: en.mehrnews.com απόδοση anixneuseis.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com