18.12.23

Γκάζι: Αυτός είναι ο 33χρονος που συνελήφθη – Τι λέει η δικηγόρος του

 

«Όλα αυτά που ακούγονται πως είχε σχέση με την αλβανική και ιταλική μαφία δεν ισχύουν» υποστηρίζει η δικηγόρος του 33χρονου Αλβανού

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο 33χρονος E.J. που κατηγορείται ως συνεργός του δράστη που πυροβόλησε τους τρεις άνδρας στο Γκάζι το πρωί του Σαββάτου.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και παραπέμφθηκε στην 29η τακτική ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Δεν γνώριζα ότι οπλοφορούσε»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε πως ο 37χρονος φίλος του οπλοφορούσε και η μόνη του εμπλοκή στο επεισόδιο ήταν το ένα χαστούκι όπως είπε που έδωσε σε ένα από τα θύματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η δικηγόρος του 33χρονου, Σταματία Μάρκου, μιλώντας στο MEGA και στο Live News.

«Έμεινα έκπληκτος»

Όπως είπε «ο εντολέας μου έχει διαχωρίσει τη θέση του. Σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση για το αποτέλεσμα αλλά δεν είχε γνώση για την τέλεση της πράξης καθώς και ο ίδιος έμεινε έκπληκτος από τη στάση του φίλου του».

Σύμφωνα με την κα. Μάρκου «ο εντολέας μου έχει καταδίκη μικρή για όταν ήταν ανήλικος. Έκτοτε δεν υπάρχει καμία κατηγορία σε βάρος του. Όλα αυτά που ακούγονται πως είχε σχέση με την αλβανική και ιταλική μαφία δεν ισχύουν».

Η συμμορία

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα στο in ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι δύο δράστες της αιματηρής συμπλοκής στο Γκάζι, εμπλέκονται σε συμμορία αλλοδαπών ποινικών που δραστηριοποιείται σε κλοπές, διαρρήξεις και πιθανόν σε διακίνηση ναρκωτικών.

Η έδρα τους φέρεται να είναι κοντά στην πλατεία Λαρίσης (περιοχή Αγίου Παύλου) και σχετίζονται με εταιρεία μίσθωσης οχημάτων στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο 33χρονος που συνελήφθη διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης όπου υπάρχει και επιχείρηση οικείων του.


https://www.in.gr/