13.11.23

DNA Έλληνα οπαδού στο μαχαίρι που είχε το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη

To DNA του 35χρονου Έλληνα οπαδού της ΑΕΚ που είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, εντοπίστηκε σε μαχαίρι που είχε το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη.

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε μαχαίρι, στο οποίο υπήρχε αίμα του Κατσούρη, ταυτοποιήθηκε το DNA του 35χρονου οπαδού της ΑΕΚ που είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες για τη συμμετοχή του στα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό τον Μάϊο του 2017.

Ο ίδιος είχε κληθεί μάλιστα από την ανακρίτρια να καταθέσει ως μάρτυρας και για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε παραδεχτεί την παρουσία του στον χώρο.

Μετά τη σύλληψή του καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για τα επεισόδια του Πανθεσσαλικού, ελήφθη γενετικό υλικό, το οποίο ταυτοποιήθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια με DNA που είχε βρεθεί σε μαχαίρι που είχε και το αίμα του Κατσούρη.

Το στοιχείο αυτό θα τεθεί υπόψιν στην ανακριτική αρχή που έχει αναλάβει την υπόθεση για να λάβει τους περαιτέρω χειρισμούς και αποφάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταυτοποίηση δεν είναι αρκετή ώστε να του ασκηθεί ποινική δίωξη. Ο 35χρονος υποστηρίζει ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε ήταν από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.

https://www.news247.gr/