11.11.23

ΟΙ «ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..


Από της Αναγεννήσεώς της (1821) η μικρή Ελλάδα δεχόταν τη σχεδόν απόλυτη εξάρτηση της Πολιτικής Εξουσίας της από τις λεγόμενες «ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» (Ξ.Δ. – Αγγλία, Ρωσία, Γαλλία) μάλιστα απροσχημάτιστα με τα τρία Ελλαδικά κόμματα (Γαλλικό, Ρωσικό, Αγγλικό)! Έτσι ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδας έγινε ο αείμνηστος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ καταξιωμένος της πολιτικής εξουσίας της πιο μεγάλης τότε χώρας εκ των τριών «εγγυητριών ξένων Δυνάμεων»!

Βέβαια δεν άργησαν να βρεθούν Ελλαδίτες οι οποίοι παρά τον αναγνωρισμένο, μεγάλης αξίας και ανάγκης της Πατρίδας μας, Έλληνα του Εξωτερικού, τον δολοφόνησαν

 Τώρα, στην εποχή μας, επαναλαμβάνονται όμοια σενάρια «εισπήδησης» στην πολιτική εξουσία της χώρας μας (Γερμανία κ.Μέρκελ-ΗΠΑ κ.Κλίντον) όπου οι συνεχείς Διεθνείς Εξελίξεις και κυριότερα από τη Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, και όχι μόνο, πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την κατάπτυστη «Συμφωνία των Πρεσπών» (ΣΠ) ασφαλώς με κατασκευασμένο Ελλαδικό Όργανο..

Ενδιαφέρονται (Ξ.Δ.) προκλητικότατα μόνο για τα δικά τους συμφέροντα, όπως αυτή τη φορά δεν επέλεξαν μια αξιόλογη προσωπικότητα από τη μεγάλη «ΔΕΞΑΜΕΝΗ» που υπάρχει στις ΗΠΑ των τόσο διακεκριμένων ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ όπως ο ικανότατος και πολιτικός–βουλευτής ΤΖΩΝ ΣΑΡΜΠΑΝΗΣ που δε θα πολιτευθεί ξανά στις ΗΠΑ, άρα ελεύθερος, με κύρος, εμπειρία πολιτική, αξιαγάπητος από τους Έλληνες, ίσως ένας.. «ΝΕΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»..

Αντ΄αυτού «Απέστειλαν» τελείως αιφνίδια πρόσωπο μάλλον «Ειδικού Σκοπού» για την «αρχηγία» του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης! (Α.Α.) Ήδη έφερε τη διχόνοια (διαίρει και βασίλευε) ακόμη και στα μέλη του κόμματος Α.Α. που δικαίως μερικοί έμπειροι και κομματικά, με καθαρό παρελθόν, δεν έπαψαν να διεκδικούν την Αρχηγία του κόμματός τους(!) και ενδεχομένως αυριανοί Πρωθυπουργοί της Χώρας.

Προς το παρόν ο «Αποσταλείς» περιφέρεται σχεδόν άσκοπα μειώνοντας το περιορισμένο κύρος του-αναγνωρισιμότητά του και ελπίζοντας για την «είσοδό» του στο χώρο της Ελλαδικής Πολιτικής Εξουσίας.. ΙΔΩΜΕΝ..!!! 



            ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


(Αναρτήθηκε από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)