17.11.23

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


  • Βραδινές ώρες χθες (15-11-2023) συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 28 ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την προηγούμενη ημέρα είχαν αφαιρέσει από τρία διαφορετικά καταστήματα τροφίμων σε περιοχές του Κιλκίς προϊόντα αξίας περίπου (680) ευρώ.

Το σύνολο των αφαιρεθέντων προϊόντων βρέθηκε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που είχαν σταθμεύσει οι δράστες σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος τροφίμων στην περιοχή του Λαγκαδά, από το οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει τρόφιμα αξίας περίπου (130) ευρώ.


  • Πρωινές ώρες χθες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος στην περιοχή της Σταυρούπολης διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αφαίρεσε μία τσάντα με πορτοφόλι και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα και από δεύτερο όχημα που διέρρηξε.

  • Κατόπιν αναζητήσεων αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν, εντός αστικού λεωφορείου και συνέλαβαν,  τέσσερις νεαρούς ημεδαπούς, οι οποίοι νωρίτερα αφαίρεσαν από το εσωτερικό ανασφάλιστου οχήματος, στην περιοχή του Βαρδαρίου, ένα κινητό τηλέφωνο και όταν η πράξη τους έγινε αντιληπτή ζητούσαν εκβιαστικά από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των (10) ευρώ προκειμένου να το επιστρέψουν. Επιπλέον κατά τη διαφυγή τους αφαίρεσαν από τον διακόπτη εκκίνησης του οχήματος τα κλειδιά αυτού.