24.10.23

Η ευρωπαϊκή ζωή πέθανε στο Άουσβιτς»


Του Sebastian Vilar Rodriguez.


«Περπάτησα σε  ένα δρόμο στην Ισπανία  και ξαφνικά ανακάλυψα μια τρομερή αλήθεια : η Ευρώπη πέθανε στο Άουσβιτς…Σκοτώσαμε  εκατομμύρια Εβραίους και τους αντικαταστήσαμε με 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Στο Άουσβιτς κάψαμε μια κουλτούρα, σκέψη, δημιουργικότητα, ταλέντο. 

Η συνεισφορά αυτού του λαού γίνεται αισθητή σε όλους τους τομείς της ζωής : επιστήμη,τέχνη, διεθνές εμπόριο κ.ά. 

Και με το πρόσχημα της ανεκτικότητας, και επειδή θέλαμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι θεραπευθήκαμε από την ασθένεια του ρατσισμού, ανοίξαμε τις πύλες μας σε 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους, που μας έφεραν βλακεία, άγνοια, θρησκευτικό εξτρεμισμό και έλλειψη ανεκτικότητας, εγκληματικότητα και φτώχεια, λόγω της απροθυμίας να εργαστούν και να υποστηρίξουν τις οικογένειές τους με υπερηφάνεια.

Ανατίναξαν τα τραίνα μας και μετέτρεψαν τις όμορφες  πόλεις μας σε τρίτο κόσμο, πνιγμένες στη βρωμιά και το έγκλημα. Κλεισμένοι στα διαμερίσματα που λαμβάνουν δωρεάν από την κυβέρνηση, σχεδιάζουν τη δολοφονία και την καταστροφή των αφελών οικοδεσποτών τους.

Και έτσι, μέσα στη μιζέρια μας, ανταλλάξαμε τον πολιτισμό με το φανατικό μίσος, τη δημιουργική ικανότητα με την καταστροφική ικανότητα, τη νοημοσύνη με την υστεροφημία και τη δεισιδαιμονία. Ανταλλάξαμε την επιδίωξη της ειρήνης της Ευρώπης και το ταλέντο μας για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την αποφασιστική προσκόλληση στη ζωή επειδή η ζωή είναι ιερή, για εκείνους που επιδιώκουν το θάνατο, για τους ανθρώπους που κατατρώγονται από την επιθυμία του θανάτου για τον εαυτό τους και άλλους, για τα παιδιά μας και τα δικά τους.

Τι τρομερό λάθος έκανε μια μίζερη Ευρώπη !

Πολλοί Αμερικανοί έχουν απομονωθεί τόσο, από την πραγματικότητα που φαντάζονται ότι η Αμερική μπορεί να υποστεί ήττα χωρίς καμία ταλαιπωρία για τον εαυτό τους.

 Αυτό το e-mail αποστέλλεται ως μνημονιακή αλυσίδα, στη μνήμη  εκατομμυρίων Εβραίων, είκοσι εκατομμυρίων Ρώσων, δέκα εκατομμυρίων Χριστιανών και χιλίων εννιακοσίων Καθολικών ιερέων που «δολοφονήθηκαν, βιάστηκαν, κάηκαν, λιμοκτονούσαν, ξυλοκοπήθηκαν, έγιναν πειραματόζωα και ταπεινώθηκαν». Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιτακτική ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Πόσα χρόνια θα περάσουν πριν από την επίθεση στο «Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου» (...«ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ» )  επειδή προσβάλλει κάποιους μουσουλμάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες ;   Εάν η ιουδαιοχριστιανική μας κληρονομιά είναι προσβλητική για τους μουσουλμάνους, τους προσκαλούμε ειλικρινά να μαζέψουν τα πράγματά τους και να μετακομίσουν στο Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία ή  όποια  άλλη  μουσουλμανική  χώρα.«Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από αυτούς που κάνουν το κακό,

αλλά από αυτούς που παρακολουθούν και δεν κάνουν τίποτα»  

                                                                Άλμπερτ Αϊνστάϊν


K.Σ