20.10.23

Άγρια επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου σε διαδήλωση κατά του Ισραήλ - Πέντε συλλήψεις. (Απελάσεις ;)

    Πρέπει να τύχουν ιδιαιτέρας μεταχειρίσεως ώστε να μη τολμήσουν να ξανασηκώσουν κεφάλι.
Οι πρωτεργάτες  των επεισοδίων πρέπει να απελαθούν άμεσα στην Αφρική, χωρίς καμία άλλη διαδικασία και σε δεύτερη φάση να ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι.
ΑΛΕΞ


Από George Dimitropoulos & euronews
Περίπου 700 άτομα ξεσηκώθηκαν και διαδήλωσαν κατά του Ισραήλ - Προκάλεσαν πολλές ζημιές και επιχείρησαν να εξέλθουν της δομής
Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν χθες στην Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου όταν περίπου 700 άτομα ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να διαδηλώνουν κατά του Ισραήλ με αφορμή την έκρηξη στο νοσοκομείο Αλ Αχλί της Γάζας.
Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε επτά προσαγωγές εκ των οποίων οι πέντε, έγιναν στη συνέχεια συλλήψεις.
Επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου
Last night, Palestinian and Syrian refugees in various refugee camps of #Greece rioted and protestsd against #Israel in support of #Hamas terrorists. Greek authorities should deport these Islamists. pic.twitter.com/meMqwxwVZS
Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη στην δομή. Όπως αναφέρουν το οργισμένο πλήθος προκάλεσε ζημιές ενώ μερικοί από τους μετανάστες επιχείρησαν να εξέλθουν του ΚΥΤ.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι συλληφθέντες πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών και καλούσαν τους υπόλοιπους αλλοδαπούς να μετάσχουν στις επιθέσεις. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διέγερσης σε βιαιοπραγίες, διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων.
Για τον συντονισμό της επιχείρησης χρησιμοποιήθηκε drone της ΕΛΑΣ που πετούσε πάνω από την δομή
.
Πηγή: gr.euronews.com

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com