11.10.23

ΟΙ (κατ ευφημισμόν) ΡΟΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!


 Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή Χαλκηδόνας


Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας εξιχνίασαν δύο (2) υποθέσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής, που έλαβαν χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.


Ειδικότερα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος πέντε ατόμων, ηλικίας 35, 35 και 21 ετών και δύο νεαρών "ημεδαπών", για περιπτώσεις κλοπών, απόπειρας κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο έως Σεπτέμβριο 2023 και κατά τις οποίες αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό, (3) ψύκτρες που περιείχαν χαλκό αξίας (12.000) ευρώ και Ι.Χ. φορτηγό, το οποίο εντοπίστηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.  


Επιπλέον, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος των γονέων των ανωτέρω νεαρών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. (δεν υπάρχει παραμέληση, αλλά ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ανηλίκων)


Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στο αρμόδιο εισαγγελέα. (θα ορισθεί τακτική δικάσιμος και μέχρι τότε (και μετά από τότε) θα συνεχισθεί το "θεάρεστο" έργο τους!