26.9.23

«...Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σε.... γραφείο τελετών!!!

Ήλθε η εποχή των...εκπτώσεων;
ΑΛΕΞ
 

Δείτε το βίντεο - «Μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με “σταυρώσετε” είναι το μήνυμα του νυν προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Θεόδωρου Μητράκα

Με σκηνοθεσία που παραπέμπει σε γουέστερν και σκηνικό ένα γραφείο τελετών αποφάσισε να γυρίσει το προεκλογικό του σποτ ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, Θεόδωρος Μητράκας.


Το βίντεο ανοίγει με τον κ. Μητράκα, που είναι πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, να μπαίνει στο γραφείο τελετών και να περπατά αργά και αποφασιστικά στο χαλί, σε ένα πλάνο πλαισιωμένο από φέρετρα.

«Γεια σου ρε Μητράκα» τον χαιρετά ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών. Αντί χαιρετισμού, κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα πράξει στις περιφερειακές εκλογές, με τον υπεύθυνο να λέει «Τζιτζικώστας».

«Εμένα θα με ψηφίσεις;» ρωτά ο υποψήφιος για να πάρει την απάντηση: «Εννοείται. Πρώτος σταυρός; Μητράκας».

Η απάντηση μάλλον δεν καθησύχασε τον κ. Μητράκα που αγρίεψε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. «Λες αλήθεια;» τον ρωτά έντονα. «Να σε θάψω» σπεύδει να του απαντήσει ο υπεύθυνος, που από τη μία τρέμει και από την άλλη σταυροκοπιέται.

Το σποτ καταλήγει με τους δύο άντρες μπροστά από πάμπολλα προϊόντα, απαραίτητα για ένα γραφείο τελετών. «Και δεν ξεχνάμε, σταυρό στον Μητράκα», λέει ο υπεύθυνος, με τον κ. Μητράκα να απαντά «Σωστός».

.Στην ανάρτησή του, ο κ. Μητράκας έγραψε ότι οι εκλογές είναι σοβαρή υπόθεση, όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει και λίγο πλάκα με τους φίλους του.

«Οι εκλογές όπως και η ζωή είναι σοβαρή υπόθεση… Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγο "πλάκα " με τους φίλους μας… Σοβαρά όμως μην ξεχάσετε 8 Οκτωβρίου να με "σταυρώσετε "...», έγραψε.


«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral σποτ που γύρισε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Άντε και σε ...καλή μεριά!!!
ΑΛΕΞ