1.9.23

Η ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ «ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗ» ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ;

Ο Ελληνικός λαός, είναι γνωστό παγκοσμίως, διακρίνεται (ξεχωρίζει) από αρχαιοτάτων χρόνων για τη φιλοτιμία, την ευγένεια, τη φιλοξενία του κλπ. σε ανάλογο υψηλό βαθμό και η πολιτική του ηγεσία..

Η Ιστορία όμως μας έδειξε, στα πολλά χρόνια που κυλούν, ότι οι όμοροι λαοί που μας περιβάλλουν, και όχι μόνο, δεν εκτιμούν αυτή την πραγματικότητα(!). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, σε αρκετές περιπτώσεις ενεργούν εχθρικότατα, βάναυσα και ασφαλώς επιζήμια και αρκούντως προκλητικά..

Τα αρνητικά παραδείγματα τελευταία προκαλούν σωρευτικά τον Ελληνικό λαό.

ΑΛΒΑΝΙΑ: ο Αλβανός ηγέτης κ. ΡΑΜΑ σταθερός φίλος του κ.Ερντογάν που δε σταματάει να αποδεικνύει την υποτέλειά του προς την Τουρκία.

Είναι αυτός που ακύρωσε την (ΑΟΖ) Συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας (Κώστας Καραμανλής-Μπερίσα) «προσφυγή» στο Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο! Είναι αυτός ο υποκινητής του ανύπαρκτου θέματος της «Τσαμουριάς» με τις Αλβανικές δυνάμεις.. Όταν μάλιστα ο Αλβανικός προϋπολογισμός στηρίζεται κυρίως από τα εισαγόμενα κεφάλαια των Αλβανών εργαζόμενων στην Ελλάδα μας.. Είναι αυτός, ο κ.Ράμα ο «αρχιτέκτονας» των στρατιωτικών ΑλβανοΤουρκικών συμφωνιών (και βάσεις υποβρυχίων!) κραυγαλέα κατά της Ελλάδας μας..

Είναι ο κ. Ράμα ο «συμμέτοχος» στην καταβρόχθιση των περιουσιών μεγάλης ΑΞΙΑΣ παραλιακών από ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ της Ελληνικής μειονότητας που γι’ αυτό ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ τον νομίμως εκλεγέντα ΕλληνοΑλβανό ΔΗΜΑΡΧΟ της ΧΕΙΜΑΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ο κ. Ρ Α Μ Α  και για τόσα άλλα πολλά!

Και ΕΜΕΙΣ; ΕΜΕΙΣ (Η πολιτική ηγεσία μας του παρεχώρησε το ΖΑΠΠΕΙΟ μας για την προσωπική Ζωγραφική ΕΚΘΕΣΗ!! Προκλητικά τον ανέχεται ο Ελληνικός λαός; 

ΣΚΟΠΙΑ: Οι συνεχείς «Εναγκαλισμοί» με κ. ΖΑΕΦ κλπ. παρά τις (330) ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Της προδοτικής ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ (Σ.Π.).   

ΚΡΟΑΤΙΑ: Η Οργανωμένη Χουλιγκανίστικη – Κρατική δολοφονική ΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΕΤΑΙΡΙΑ που σκότωσε βάναυσα Ελληνόπαιδο εντός της Χώρας μας. Και ο Κροάτης Πρόεδρος μας ΑΠΕΙΛΕΙ με πρωτοφανές,  ευτελισμού για την Ελληνική Δικαιοσύνη, ΘΡΑΣΟΣ..

Είναι και ο κ. Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ. Στόλτεμπεργκ: παντού και πάντοτε κατά της Ελλάδας μας προκλητικότατα.. Με απορία μας..

Επιτέλους πότε ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας θα σταματήσουν αυτές τις απαράδεχτες ΑΝΟΧΕΣ που σίγουρα εκλαμβάνονται σαν αναξιοπρεπή ΕΛΛΗΝΙΚΗ  Α Δ Υ Ν Α Μ Ι Α  και όχι μόνο;
            ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Αναρτήθηκε από τον Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο.