2.9.23

Κύριε Πρωθυπουργέ!. ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΘΕΙ-ΤΕ !

 


Κύριε Πρωθυπουργέ!. ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΘΕΙ-ΤΕ από τη θέση του Προέδρου της ΝΔ και στη θέση του Πρωθυπουργού, να αναλάβει ένα ικανό και στιβαρό στέλεχος της!. Είστε πολιτικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ για να κυβερνήσετε αυτή την ευλογημένη χώρα!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής
Πολιτευτής του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος : ΝΙΚΗ

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε παταγωδώς, στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές και είχε την ευθιξία να παραιτηθεί από Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!.

Εσείς, κε Πρωθυπουργέ, που ηττηθήκατε παταγωδώς από τις φετινές πυρκαγιές, με αποκορύφωμα την καταστροφική πυρκαγιά στον Έβρο, (που συνεχίζεται για 15η ημέρα και είναι πολύ πολύ χειρότερη από μια εκλογική ήττα ενός κόμματος), γιατί δεν διαθέτετε ανάλογη ευθιξία με εκείνη του κου Τσίπρα και δεν έχετε παραιτηθεί ακόμη από την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας;

Ώστε το τιμόνι αυτής της ευλογημένης χώρας να το αναλάβει ένα άλλο στιβαρό στέλεχος της ΝΔ, μήπως και δούμε έτσι Θεού Πρόσωπο;
Εσείς, από μόνο σας κ. Πρωθυπουργέ στη δευτερολογία σας, στη συζήτηση, σε επίπεδο Αρχηγών κομμάτων, για της φετινές πυρκαγιές, απευθυνόμενος προς τους Αρχηγούς των άλλων κομμάτων τους είπατε επί λέξει τα εξής :

<<Εγώ αυτή την γιγαντιαία πυρκαγιά στον Έβρο, αδυνατώ να τη σβήσω. Εάν εσείς έχετε ένα άλλο σχέδιο για την κατάσβεση της, ελάτε να μου το πείτε και εγώ θα το εφαρμόσω>>.

Η αφεντιά μου, κύριε Πρωθυπουργέ, μετά από αυτή την "εκπληκτική" δήλωση σας, ΄δράττετε της ευκαιρίας και σας λέει τα κάτωθι :

. Μια ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ για να σβηστεί, χρειάζονται ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, που εσείς με δική σας ευθύνη ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ!.

Πρόκειται για τα ρωσικά ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, τα Beriev Be 200 (φωτο), που έχουν 8 δεξαμενές και τις οποίες τις γεμίζουν μέσα σε 14 δευτερόλεπτα με θαλάσσιο νερό, βάρους 12 τόνων!

Τον Αύγουστο το 2021 με τις μεγάλες πάλι πυρκαγιές, (τότε που τα είχατε καλά με το Ρώσο Πρόεδρο Κο Πούτιν), ο κος Πούτιν, σας έστειλε ένα γιγαντιαίο πυροσβεστικό αεριωθούμενο Beriev, που βοήθησε τα μέγιστα στις τότε πυρκαγιές!

Σήμερα, κύριε Πρωθυπουργέ, με τι μούτρα θα σηκώνατε το τηλέφωνο για να ζητήσετε από το Ρώσο Πρόεδρο να σας στείλει 2-3 γιγαντιαία πυροσβεστικά Beriev για να σβήσετε τη γιγαντιαία πυρκαγιά στον Έβρο, όταν εσείς κε Μητσοτάκη, έχετε αγκαλιάσει τον Νεοναζί και Φιλότουρκο Ζελένσκι (ηθικό αυτουργό του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας)???.

Κύριε Πρωθυπουργέ!. Κύριε Μητσοτάκη!.
Ως Έλλην Πολίτης που αγαπώ την Πατρίδα μου, μέχρι αυτοθυσίας , με παρρησία σας λέω ότι :
Είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Κυβερνήτης, για αυτήν την ευλογημένη χώρα!!!
Και είστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, γιατί η εξωτερική Πολιτική που κάνετε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ!!!.
Δίνετε "γη και ύδωρ" στους Αμερικανούς και αυτοί θα σας "υποχρεώσουν" να προχωρήσετε σε μοιρασιά του Αιγαίου με τους Τούρκους, γιατί είστε πειθήνιο όργανο τους!. (ήδη σε συνέντευξη σας, στο Σκάϊ μιλήσατε για αμοιβαίες υποχωρήσεις)!.

Δεν παραδειγματίζεστε, κε Μητσοτάκη, από τον Ερντογάν, που η Τουρκία καίτοι μέλος του ΝΑΤΟ δεν συμμετείχε στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας?
Ενώ εσείς με ευλαβικό τρόπο τις εφαρμόζετε, στέλνοντας μάλιστα από τους πρώτους στρατιωτικό υλικό στον Ζελένσκι, και μάλιστα παίρνοντας το, από τα νησιά μας, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες!.

Τέλος, κε Πρωθυπουργέ, ως Κυβερνήτη, αυτής της Πανένδοξης χώρας, που γεννήθηκε Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τους Αρχαιοτάτους χρόνους (από τους Αρχαίους Προγόνους μας) , ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ λίαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και για ένα άλλο σοβαρό λόγο :

Πάτε, κε Μητσοτάκη, με τις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ να παραβιάσετε ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ (που προστατεύεται από το άρθρο 5 του Συντάγματος μας)!.
Πάτε επίσης, Κε Πρωθυπουργέ, με τις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ να παραβιάσετε ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ, (που προστατεύονται από το άρθρο 9 Α του. Συντάγματος μας).

Και αυτή τη σκλαβιά, αυτό το ολοκληρωτικό φακέλωμα (για να μη ξεσηκωθούμε) δεν θα μας το επιβάλλετε με την μια.
Θα πάτε λάου λάου!.
Σε πρώτη φάση, θα μας "πείσετε" να βγάλουμε ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (που θα έχει εμφυτευμένο ένα τσιπ FRID) και θα περιέχει ΜΟΝΟ το επώνυμο, το πατρώνυμο και βιομετρικά χαρακτηριστικά (ύψος, χρώμα ματιών κ.λ.π) και τίποτε άλλο!!!.
Θα μας πείτε, ότι αυτή Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που θα βγάλουμε είναι ΜΟΝΟ για ταυτοποίηση του κατόχου και για ελεύθερη μετάβαση του (χωρίς πλέον διαβατήριο) σε όποιο μέλος-κράτος της ΕΕ επιθυμεί!
Και θα μας προσθέσετε ότι, η έκδοση μιας τέτοιας ηλεκτρονικής ταυτότητας,(που είναι ΜΟΝΟ για ταυτοποίηση του κατόχου και ελεύθερη μετάβαση μέσα στην ΕΕ) είναι οδηγία της ΕΕ, που υποχρεώνει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ των κρατών- μελών της ΕΕ μέχρι 1-8-2026 (άρα και όλους τους Έλληνες πολίτες) να έχουν βγάλει μια τέτοια ψηφιακή ταυτότητα (που είναι απαραβίαστη από κάθε επίδοξο πλαστογράφο)!.
Έτσι, ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όντας νομοταγείς πολίτες και έχοντας τη διαβεβαίωση : του Πρωθυπουργού της χώρας μας και των αρμόδιων Υπουργών του, θα σπεύσουμε μέσα στα 3 επόμενα χρόνια (μέχρι 1/8/2026), να βγάλουμε αυτή την ηλεκτρονική ταυτότητα και θα αισθανόμαστε ήσυχοι και ήρεμοι και ευτυχισμένοι, ότι προσαρμόζονται προς τις απαιτήσεις της ψηφιακής Επιστήμης!
Όμως δυστυχώς, με το πανούργο αυτό σχέδιο σας, κ. Πρωθυπουργέ, όταν φτάσει αυτή η σημαδιακή ημερομηνία 1-8-2026 και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν βγάλει την ψηφιακή ταυτότητα (με το τσιπ FRID) με δόλωμα αυτή την "άδολη ηλεκτρονική ταυτότητα", θα έχουν πιαστεί ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!
Και ιδού η απόδειξη : (που αποκαλύπτει το πανούργο σχέδιο σας)
Στις 17/2/2023, Κε Πρωθυπουργέ, (λίγους μήνες πριν λήξει η 1η θητεία σας), προχωρήσατε με το ΦΕΚ Β' 824 ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ της υπ' αριθμ. 8200/0-297647/10-4-2018 ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ <<Έκδοση νέου τύπου ταυτοτήτων Ελλήνων Πολιτών>> και προσθέσατε τα εξής :

Το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 4 του άρθρου 3 της ίδιας ως άνω απόφασης αντικαθίσταται ως εξής : <<Επιπλέον, στο άνω ηλεκτρονικό μέσο αποθηκεύονται το επώνυμο πατέρα, επώνυμο μητέρας, ο Δήμος εγγραφής, ο αριθμός δημοτολογίου και ο τόπος έκδοσης του δελτίου, ΕΝΩ ΘΑ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, εάν αποφασιστεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω δελτίο>>.
Και επειδή ως ένας Έλληνας ελεύθερος που είμαι κε Μητσοτάκη και δεν θέλω ποτέ να έλθει αυτή η ημέρα που θα αποφασίσετε να
με βάλετε στο ηλεκτρονικό μαντρί σας και στο μαντρί της Παγκοσμιοποίησης, αρνούμαι να βγάλω μια τέτοια ψηφιακή ταυτότητα και σας καλώ να παραιτηθείτε από το αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (έτσι δεν θα έχουμε νέες εκλογές) και στη θέση του Προέδρου αυτής της ιστορικής παράταξης να εκλεγεί ένα ικανό και στιβαρό στέλεχος της, που θα αναλάβει ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ για οδηγήσει ΤΗΝ ΠΑΝΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ σε επιτυχίες και όχι σε περιπέτειες και πολλές πολλές ήττες, εάν συνεχίσετε να παραμείνετε εσείς στο τιμόνι της χώρας μας!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ


Υ.Γ
Εάν κε Μητσοτάκη , μετά τις τόσες συμφορές και καταστροφές, μετά το φοβερό δυστύχημα στα Τέμπη, που όλα αυτά συνέβησαν επί πρωθυπουργίας σας και με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και το ηλεκτρονικό μαντρί που ετοιμάζεστε να μας επιβάλετε (όπως παραπάνω σας απέδειξα), ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ από το αξίωμα του Προέδρου της ΝΔ και επιμένετε να παραμένετε Πρωθυπουργός, για να σας ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, προτείνω να αποδοκιμάσουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, που εσείς τους έχετε δώσει το χρίσμα!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ