9.9.23

Δεν ντρέπονται: Και ανίκανοι και ψεύτες – Επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64 Apache «πνιγμένα» στον θεσσαλικό κάμπο

 

Άσχετοι ψεύτες, δεν μπορούσατε να απογειώσετε τα ελικόπτερα και να τα μεταφέρετε σε άλλο μέρος;
Μαζέψτε τα και σπίτια σας.
Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

__________________________________

Αποδεικνύεται πως είναι και ανίκανοι και ψεύτες σε ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ οι οποίοι πριν από λίγο με μία ντροπιαστική ανακοίνωση είπαν πως τα βυθισμένα στο νερό ελικόπτερα των φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα ήταν «ανενεργά και παλιά» αφού σε νέα φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ένα πανάκριβο, υπερσύγχρονο επιθετικό ελικόπτερο, ΑΗ-64 Apache «πνιγμένο» και αυτό στον θεσσαλικό κάμπο.

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και όλοι γελάνε με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για τι οποίες οι Έλληνες πολίτες δαπανούν 4- 5 δισ. ερυρώ ετησίως, από το υστέρημά τους και τους πενιχρούς μισθούς τους.

Η φωτογραφία δείχνει ένα ελικόπτερο Απάτσι (πρόκειται για το απόλυτο και πιο ακριβό όπλο της Αεροπορίας Στρατού) μέσα στα νερά, πλημμυρισμένο και ερωτάται, αφορά παροπλισμένο ελικόπτερο;

Είναι κάποια από τα Απάτσι παροπλισμένα για το καθένα από τα οποία πληρώσαμε περί τα 70 εκατομμύρια ευρώ;

Έχουν παροπλίσει ακριβά όπλα ή απλώς τα άφησαν να καταστραφούν από την πλημμύρα επειδή δεν μπορούσαν να τα σώσουν;

Ακολουθεί η ντροπιαστική ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, το σύνολο των Ελικοπτέρων (Ε/Π) που σταθμεύουν στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1ης ΤΑΞΑΣ) στο Αεροδρόμιο (Α/Δ) του Στεφανοβικείου Βόλου, έχει μεταφερθεί με ασφάλεια σε στεγνή πίστα εντός του Α/Δ, σύμφωνα με τις υφιστάμενες, ισχύουσες και πάγιες διαδικασίες περί ασφάλειας υλικού και εγκαταστάσεων.

Αρχικά σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα μεταφέρθηκαν όλα τα λειτουργικά, εν χρήσει και επιχειρησιακά Ε/Π. Στην συνέχεια τελευταία μετακινήθηκαν τα Ε/Π (UH-1H) που έχουν χαρακτηριστεί ανενεργά λόγω παλαιότητας (60 ετών) και αποσυρθεί από την ενεργό υπηρεσία από ετών.

Αυτά απεικονίζονται σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.Το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου παραμένει επιχειρησιακό. Όλα τα Ε/Π εντός αυτού είναι ασφαλή. Εξυπακούεται ότι τηρείται ετοιμότητα μετασταθμεύσεως και σε άλλες βάσεις της περιοχής ή και αλλού, σύμφωνα με τα ισχύουσες πάγιες διαδικασίες (πρωτόκολλα), αν η δυναμική κατάσταση του φαινομένου το επιβάλλει.»https://www.pronews.gr
Αναρτήθηκε από τον Μιχάλη Τσολάκη