9.9.23

Το 41% τώρα πληρώνεται... και τα χειρότερα έπονται!Αντί να γράψω δικό μου σχόλιο σήμερα για τον άχρηστο, ανίκανο και επικίνδυνο Μαυρογιαλούρο στον οποίο πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες εμπιστεύτηκαν για δεύτερη τετραετία τη διακυβέρνηση της χώρας, θα παραθέσω κάποια από αυτά που είπε χθες ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Σερέτης στο ραδιόφωνο του Focus FM τα οποία με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο:
«Έχετε ξαναδεί την Ελλάδα τόσο διαλυμένη; Μπείτε δείτε εικόνες απόλυτης καταστροφής. Πνίγηκε η μισή Ελλάδα και έρχεται δεύτερο κύμα… Έκλεισε η εθνική από Λαμία μέχρι Κατερίνη. Πνίγηκε το Πήλιο, ο Βόλος, η Λάρισα, ο θεσσαλικός κάμπος. Χωρίς ρεύμα είναι οι άνθρωποι. Χωρίς νερό… Ζήτω το 41%... Από μήνα σε μήνα, από νεκρούς σε νεκρούς… Γιατί δεν θα έρθει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ; Τι να έρθει να πει; Σίγουρα ενημερώθηκε ότι υπάρχουν νεκροί εκεί στην Καρδίτσα και στη Λάρισα και στον Παλαμά και σου λέει “άστο, τι να πάω να πω;”. Θα πάει λέει να επισκεφθεί το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Με επισκέψεις δουλειά δεν γίνεται. Τι είσαι; Η θεία μου από την Αμερική είσαι και πας επισκέψεις; Ήρθες στην Ελλάδα και πας σε όλους και τρέχεις να τους δεις; Τι πας να επισκεφθείς; Να κάνεις τι ρε φίλε; Είσαι άχρηστος! Ίσα-ίσα, άμα τους επισκεφθείς δημιουργείς και πρόβλημα γιατί θα πρέπει να σε υποδεχθούν. Κάτσε εκεί ρε που είσαι στο γραφείο σου, φώναξε εκεί πέρα όλους τους υπουργούς σου, φώναξε τους βουλευτές σου, φώναξε τον Αρχηγό του στρατού, τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, κάτσε στο τραπέζι, δώσε οδηγίες, πες τους τι να κάνουν. Εσύ είσαι ο αρχηγός ρε χαϊβάνι, δεν είμαι εγώ! Κάθεσαι και μου κάνεις βόλτες και επισκέψεις, να δείξεις τι; Ότι ενδιαφέρεσαι; Κάτσε οργάνωσε, δεν ξέρουν τι να κάνουν. Πυροσβέστες τρέχανε διάσπαρτοι μέσα στα βουνά, οι Έλληνες πολίτες ανεβαίνουν στις σκεπές για να σωθούν από τις πλημμύρες, τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει. Υπάρχουν καρκινοπαθείς εκεί έξω που δεν έχουν νοσοκομείο να πάνε, κι εσύ μου κάνεις επισκέψεις; Κάτσε ανάλαβε τις αρμοδιότητές σου, τις υποχρεώσεις σου. Πληρώνεσαι! Κάτσε δούλεψε! Αλλά δεν έχεις μάθει να δουλεύεις, έχεις μάθει να τα βρίσκεις όλα έτοιμα γιατί είσαι γόνος, δεν ήσουν ποτέ κομμάτι της κοινωνίας. Ανέκαθεν ήσουν ένας γόνος. Δεν έχει βγάλει κάλο το χέρι σου, δεν έχεις πιάσει τσάπα, δεν έχεις πιάσει φτυάρι«.
»Επισκέψεις και επισκέψεις – να τις βράσω τις επισκέψεις! Οργάνωση χρειάζεται ο τόπος. Να κάτσει κάποιος υπεύθυνος πρωθυπουργός στο τραπέζι και να μιλήσει με αρχηγούς στρατού, αρχηγούς πυροσβεστικής, λιμενικού, υπουργούς. Αλλά τι υπουργοί; Υπουργοί είναι αυτοί τώρα; Ο Βαρβιτσιώτης ο Milko θα μας σώσει ή ο Κικίλιας που δεν έβαζε καλάθι ούτε με αίτηση; Ο Καιρίδης; Υπουργοί, βουλευτές είναι όλοι από τη show biz. Βγαίνει ο Κικίλιας σου λέει: “Άνοιξαν οι ουρανοί, τι να κάνουμε;”. Αυτή είναι επιστημονική δήλωση; Αλλά τι άλλο να σου πει ένας μπούφος… Εξήντα δύο υπουργοί τι κάνουν αυτή τη στιγμή; Δουλεύουν για να σώσουν την Ελλάδα την ώρα που πνίγεται ή κάποιοι λείπουν ακόμα διακοπές; Ή το παίζουν κάποιοι εκεί στην Αθήνα και βγαίνουν βόλτες με τους αστυνομικούς τους; Δουλεύουν αυτή τη στιγμή όλοι οι υπουργοί σου την ώρα που καταστρέφεται η χώρα; Όχι, δεν δουλεύουν! Ούτε εσύ δεν δουλεύεις! Κανένας δεν δουλεύει! Ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες δουλεύουν, ούτε ο κρατικός μηχανισμός δουλεύει, ούτε οι διορισμένοι σου, ούτε οι βολεμένοι σου, κανένας! Και ο Γεραπετρίτης είναι στην Τουρκία. Η κατάλληλη στιγμή για να πάει να κλείσει συμφωνίες και να πουλήσει την Ελλάδα είναι τώρα. Τον έσερνε από το χέρι ο Φιντάν τον Γεραπετρίτη την ώρα που πνιγόμαστε. Τον έσερνε από το χέρι και τον τραβούσε μπροστά στις κάμερες να βγουν φωτογραφίες να δίνουν τα χέρια. Να πάει αύριο-μεθαύριο στον ΟΗΕ και να πει “έχουμε συμφωνήσει”. Αλλά ούτε από επικοινωνιακά παιχνίδια δεν ξέρετε. Μόνο να δίνετε δουλειές στην ΤΕΡΝΑ ξέρετε«.
»Το έλεγα εδώ και καιρό ότι σε περίπτωση που επανεκλεγεί ο Μητσοτάκης έρχονται τα χειρότερα. Εννοούσα τον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα. Ένα σάπιο σύστημα πρωθυπουργού, και μάλιστα επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος, ένας χαρακτήρας, ο οποίος είναι διαταραγμένος, δεν μπορεί να αντιληφθεί το βάρος και το βάθος των προβλημάτων, των καταστροφών. Δεν έχει ενσυναίσθηση. Αυτό είναι το κεντρικό πρόβλημα… Έτσι δεν κυβερνιέται μια χώρα, με ανύπαρκτες υποδομές, με ανεύθυνους. Γι’ αυτό σας λέω ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας».
Έχει καταλάβει άραγε κανείς τι ακριβώς προτείνει το φανατικότερο δημοσιογραφικό εξαπτέρυγο του μητσοτακισμού με αυτά που είπε στο ανωτέρω βίντεο; Προτείνει να έχουμε έναν πρωθυπουργό εσωτερικού (κάποιο άλλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας προφανώς) που θα ασχολείται με τα εσωτερικά ζητήματα και θα προσπαθήσει να ξαναφτιάξει το ξεχαρβαλωμένο κράτος, και παράλληλα να έχουμε τον Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό εξωτερικού που θα ασχολείται αποκλειστικά με το να κάνει τα χατήρια των ξένων αφεντικών του και να κλείνει όπως-όπως τα εθνικά μας θέματα κάνοντας υποχωρήσεις έναντι των Τούρκων; Αυτό ψήφισε πριν δύο μήνες το 41% του ελληνικού λαού; Να έχουμε δύο πρωθυπουργούς διότι ο πρώτος μας βγήκε άχρηστος; Είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί που προτείνουν ως λύσεις τέτοια πολιτικά εξαμβλώματα;

Stirlitz

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com