12.8.23

Ζεφύρι: Άγριο επεισόδιο μεταξύ ΟΠΚΕ και Ρομά τα ξημερώματα – Τους επιτέθηκαν με τσιμεντόλιθους και καδρόνια (Σχετική ανάρτηση στο Facebook)

Β-ρομά ο τόπος από το θράσος ,τη προκλητικότητα και τις παρανομίες των αποκαλουμένων  "Ρομά"
Πρέπει να ληφθούν τέτοια μέτρα που να μη τολμούν να κάνουν ούτε πταισματική παράβαση.
-Να κοπούν  ΟΛΑ τα επιδόματα, να εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία και να επακολουθούν προσωρινές κρατήσεις μέχρι εκδικάσεως των υποθέσεων.
Το κακό έχει παραγ
ίνει.
ΑΛΕΞ
 

Σοβαρό και άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου (12.8.2023) στο Ζεφύρι, δίπλα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα με πρωταγωνιστές Ρομά που επιτέθηκαν με τσιμεντόλιθους και καδρόνια σε ομάδες ΟΠΚΕ, γιατί οι αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι και ζήτησαν να χαμηλώσουν τη μουσική μετά από παράπονα πολιτών για ηχορύπανση.

Μάλιστα, το πιο σοβαρό που καταγγέλλουν οι αστυνομικοί είναι ότι, εκτός από τη «βροχή» από πέτρες, δέχθηκαν και επίθεση από αυτοκίνητο στο Ζεφύρι, στο οποίο επέβαιναν δυο Ρομά, που κατευθυνόταν με ταχύτητα κατά πάνω τους με αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή να το αποφύγουν και να γλιτώσουν από θαύμα!

Από τη «μάχη» στο Ζεφύρι, συνελήφθησαν 2 άτομα ηλικίας 22 και 28 ετών, ο οδηγός του οχήματος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα πόδια και στα χέρια και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως λένε στο newsit.gr μάχιμοι αστυνομικοί, ότι υπάρχει μεγάλο ζήτημα με το προσωπικό στην «κόκκινη ζώνη» της Δυτικής Αττικής καθώς «οι ομάδες είναι σχεδόν ανύπαρκτες, δηλαδή ο αριθμός της μίας ομάδας ή αν τύχει και δεύτερη δεν ξεπερνά τα 10 άτομα συνολικά, την ίδια ώρα που 2 ομάδες ΟΠΚΕ θα έπρεπε να αριθμούν 20 άτομα» λένε, τονίζοντας πως «με απλά λόγια, οι αστυνομικοί σε περίπτωση εμπλοκής δεν έχουν ενισχύσεις».

Αναλυτικά η άγρια επίθεση

Το άγριο συμβάν, στην Αττική του 2023, σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα. Ομάδα αστυνομικών, μετέβη σε οικία Ρομά δίπλα από το ΑΤ μετά από παράπονα πολιτών και τους έκαναν παρατήρηση να χαμηλώσουν την μουσική, που έπαιζε πολύ δυνατά. Αυτή ήταν και η αρχή του άγριου επεισοδίου.

Οι Ρομά, σε έξαλλη κατάσταση, ξεκίνησαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς αλλά και να έρχονται σε μάχη σώμα με σώμα χτυπώντας τους με καδρόνια. Όμως, το πιο σημαντικό όπως λένε, είναι ότι εμφανίστηκε ένα μαύρο όχημα μάρκας Citroen στο οποίο επέβαιναν 2 άτομα και πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους, πλην όμως εκείνοι κατάφεραν να το αποφύγουν την τελευταία στιγμή και να γλιτώσουν.

Από το επεισόδιο, κατάφεραν να συλλάβουν 2 άτομα τα οποία φέρεται να ξεκίνησαν την επίθεση ενώ οι 4 αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν από τσιμεντόλιθους και ξύλα, μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

https://www.newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Facebook:

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τ. 

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΤΕΙ...

Καμιά πενηνταριά Ρομά, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν γιατρούς, εν ώρα υπηρεσίας στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου.
Διαβάζω, επίσης οτι μια άλλη ομάδα επιτέθηκε σ' ένα αστυνομικό τμήμα...
Πριν λίγες μέρες, Ρομά σκότωσαν ένα μεροκαματιάρη σεκιουριτά όταν του επιτέθηκαν για να κλέψουν την αποθήκη που φύλαγε...
Ρομά, επίσης, έκλεβαν σίδερα στη γέφυρα που κατέρρευσε στην Πάτρα...
Αν συνεχίσω, θα διαβάζετε ώρες....
Είναι προφανές οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει...
Τους βλέπετε να κυκλοφορούν με τρίκυκλα, χωρίς αριθμούς, κυκλοφορίας, στο κέντρο της Αθήνας και να μην τους σταματάει κανένας...
Να καταλαμβάνουν πάρκα και όταν φεύγουν το πάρκο να θυμίζει ένα ατελείωτο σκουπιδαριό...
Λειτουργούν ως κράτος εν κράττει...
Το κάνουν επειδή το επίσημο κράτος (αυτό το κράτος που έχουμε τέλος πάντων) όχι μόνον τους ανέχεται, αλλά δεν τολμάει κάν να τους αγγίξει..
"Ευάλωτη κοινωνική ομάδα" σου λέει ο άλλος.
Ευάλωτη ομάδα, που δεν τηρεί κανένα νόμο, βυζαίνει επιδόματα από το κράτος και έχει αναγάγει την κλεψιά ως...επάγγελμα!
Και επιβάλλουν τον...δίκιο τους, με μεθόδους οχλοκρατίας...
Οταν η επίσημη πολιτεία αποδέχεται αυτή την εγκληματική και παράνομη συμπεριφορά, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά ανοίγει την πόρτα και στο μεγάλο έγκλημα...
Αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας να συντηρεί αυτές τις νησίδες ανομίας...
Και λογικά έρχεται αμείλικτο το ερώτημα: όταν ως πολιτεία έχουμε εδώ και δεκαετίες αποτύχει να εντάξουμε τους Ρομά στην κοινωνία, τι μας κάνει να ελπίζουμε οτι θα καταφέρουμε να ενσωματώσουμε αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών που ζούν στη χώρα;