28.8.23

Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης - Μαραθώνιος συσκέψεων στο Διοικητήριο

 Νίκος Οικονόμου

Μαραθώνιες θα είναι οι συσκέψεις που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της φετινής του ανόδου για την 87η ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός θα έρθει μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη και θα έχει στο ΥΜΑΘ αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε συνολικά 8 συσκέψεις-πάνελ που θα πραγματοποιηθούν στο Διοικητήριο από την Τετάρτη το μεσημέρι έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Συναντήσεις με τους βουλευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης, με τους παραγωγικούς φορείς σε δύο συσκέψεις και τους εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων και των Επιμελητηρίων, καθώς και σε χωριστά πάνελ που θα έχουν ως θέμα τις υποδομές, τις δομές επιχειρηματικότητας, τις δομές υγείας και τις αναπλάσεις.

Όλα αυτά σε ένα διάστημα σχεδόν έξη ωρών παρουσία όλων των αρμόδιων υπουργών, αλλά και των στενών του συνεργατών Άκη Σκέρτσου, Γιάννη Μπρατάκου, Σταύρου Παπασταύρου και Παύλου Μαρινάκη, ενώ στις συσκέψεις θα συμμετέχουν από τον Βορρά ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

https://www.makthes.gr/