7.6.23

Πώς θα νικηθεί η «Νίκη»


 Συμπολίτες μου, αυτόν τον καιρό συμβαίνον πρωτόγνωρα πράγματα στον τόπο μας (προσοχή η λέξη «Πατρίδα», απαγορεύεται αυστηρώς).

  • Tου Χρήστου Μπολώση 

Τα πρώτα δείγματα, άρχισαν να σκάνε μύτη από το  βράδυ των εκλογών της 21ης  Μαΐου (Κωνσταντίνου και Ελένης μεγάλη η χάρη Τους).

Τότε, κατά τις 21.00 εμφανίστηκε στην τηλεόραση ο εκπρόσωπος της περιώνυμης Singular  και ενώ είχαν καταμετρηθεί οι ψήφοι από το μόλις 10 % των εκλογικών τμημάτων, ανακοινώσε ότι τα δυο κόμματα «Νίκη» του κ. Δημήτρη Νατσιού και «Πλεύση Ελευθερίας» της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου, που εκείνη την στιγμή  βρίσκονταν στο 2,90 %, δεν μπαίνουν στην Βουλή.

Αίσθηση στο πανελλήνιο!

Λένε ότι όταν φθάσει η ώρα ν΄ αποχαιρετίσεις τον μάταιο τούτο κόσμο, όλη η ζωή σου περνά από μπροστά σου σαν κινηματογραφική ταινία. Μεταξύ μας και μια και τόφερε η κουβέντα, εγώ θα προτιμούσα να περάσει η ζωή μου, σαν ταινία του Αγγελόπουλου, οπότε  θα κρατήσει για κάνα δυο μήνες… Τέλος πάντων και να μη γρουσουζεύουμε. Όταν λοιπόν τελείωσε την δήλωση του ο κύριος εκπρόσωπος δύο τινα συνέβησαν.

Το πρώτο τινό, ήταν να περάσουν μπροστά από τα μάτια του Έθνους όλου, σαν κινηματογραφική ταινία που λέγαμε, όλοι οι προφήτες, μέντορες του κ. εκπροσώπου: Δανιήλ, Αβακούμ, Ησαίας (ξέρετε αυτός με τους γάμους, που στα σταυρόλεξα τον περιγράφουν  ως  ‘’χορευταράς προφήτης’’),  Ηλίας (Στου προφήτη Ηλία τα σοκάκια…), Ιερεμίας, Ιωνάς και άλλες προφητικές δυνάμεις. Ξαφνικά όλοι αυτοί φάνηκαν σαν ομαδούλα τοπικού πρωταθλήματος, μπροστά στον γίγαντα κύριο εκπρόσωπο, ο οποίος  από τις εννέα το βράδυ πρόβλεψε τι θα γίνει στις εννέα το πρωί. Θαύμα  θαύμα, αναφωνήσαν κάποιες αγαθές γριούλες στις γειτονιές και άρχισαν να σταυροκοπιούνται, ανάβοντας λιβάνι.

Κανονικά, αυτό δεν θα έπρεπε να εντυπωσιάσει τόσο, διότι το πράμα δεν ήταν πρωτοφανές. Το είχαμε ξαναδεί το έργο και το 2009 όταν πάλι η   Singular είχε ανακοινώσει από τις 20.30 τότε, ότι  Χρυσή Αυγή έμενε εκτός βουλής. Αυτό λοιπόν ήταν το ένα τινό.

Το δεύτερο τινό, ήταν να ψάξουν τα λαγωνικά να βρουν τι ήταν αυτός ο  Νατσιός (την κα Κωνσταντοπούλου την ξέραμε), που ξαφνικά  ναι μεν έμεινε  στο 2,90 %, όμως δεν παύει να είναι απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, διότι ως γνωστόν, όστις δεν ανήκει στο «δημοκρατικό τόξο», όπως εμείς το αντιλαμβανόσαστε, αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία μας. Και οι έρευνες απέδωσαν!

Ο κ. Νατσιός, ήταν ο σατανάς προσωποποιημένος, που ήρθε στη γη για να ισοπεδώσει τους δημοκρατικούς θεσμούς του τόπου μας (είπαμε όχι Πατρίδα). Έχει υπόγειες διασυνδέσεις με μυστικιστικές οργανώσεις και με μάγους της Αφρικής. Οι γονείς του γεννήθηκαν στην ζούγκλα του Αμαζονίου και τους έφερε στην Ελλάδα (στην Κατερίνη) ο Μεταξάς, σε συνεννόηση με τον Παπαδόπουλο, για να γεννήσουν το τέρας τον Δημήτρη. Ακόμη φημολογείται ότι ο Νατσιός, είναι οπαδός της ΑΕΚ και χάρη στα μαγικά του κόλπα, αλλά και στις διασυνδέσεις του με τις σκοτεινές δυνάμεις,  η ομάδα του Αλμέϊδα, πήρε φέτος το νταμπλ.

Τέλος κατά πληροφορίες, που δεν έχουν εισέτι διασταυρωθεί πλήρως, ο Νατσιός συνδέεται με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, εκείνο το κοριτσάκι του εξορκιστή, που θα έσωζε τον πλανήτη από διάφορα, αλλά και με την μικρή Αμάλ, εκείνο το ξόανο, που συμβόλιζε τα παιδιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση (!) και το περιέφεραν από χωρίου  εις  χωρίον.

 

Το ότι ο Νατσιός εδώ και σχεδόν μια δεκαετία αγωνίζεται αρθρογραφώντας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, δεν έχει καμία σημασία, καθόσον τότε δεν μας ενοχλούσε. Τώρα  που πάει να μας χαλάσει τη σούπα, θα του δείξουμε εμείς. Ή θα μας δείξει αυτός… Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνιση του κυρίου Νατσιού προβλημάτισε. «Ρε θες ο μάγκας να μας τη κάνει;», σκέφτηκαν τα κομματόσκυλα, γιατί κι’ αυτά ακόμα, κάπου κάπου σκέφτονται.

Και ξαφνικά, γεμίσαμε ράσα και θυμιατά. Πού βρέθηκαν τόσοι «πιστοί»; Το Άγιο Όρος έγινε εν μια νυκτί ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός, ενώ οι Ιεροί Ναοί, τείνουν να αντικαταστήσουν τον… Νammos της Μυκόνου, τώρα που γκρεμίζεται. Τα στασίδια στις εκκλησίες, νοικιάζονται σε αστρονομικά ποσά σε πολιτικούς και κομματικά στελέχη. Αναφέρθηκαν περιπτώσεις που μπροστινό στασίδι (για να μας παίρνει και η τηλεόραση), σε μεγάλη εκκλησία του κέντρου, νοικιάστηκε πιο ακριβά απ’ ό,τι ένα διαρκείας σε διακεκριμένη θέση στο ΟΠΑΠ Αρένα της ΑΕΚ.

Ακόμα,  κλείνονται αθρόως ημερομηνίες για ολονυχτίες, συλλείτουργα, τρισάγια, ακόμη και για ετεροχρονισμένους χαιρετισμούς. Πληροφορίες λένε ότι υποψήφιος βουλευτής, ζήτησε από τοπικό Μητροπολίτη, να του επιτρέψει να κάνει περιφορά του Επιταφίου.

Από την άλλη μεριά, μερικοί Ιεράρχες συμπεριλαμβανομένου και του Αρχιεπισκόπου, ανακάλυψαν ότι είναι κακό κάποιος να λέει ότι αγαπάει τον Χριστό, πολύ δε περισσότερο αν αυτός ο κάποιος, πιθανόν να κόψει ψήφους από τον κ. Μητσοτάκη.

Ξαχάστηκαν οι διωγμοί της εκκλησίας την εποχή της πανδημία με τις μηνύσεις κατά δεσποτάδων, σφράγισμα των εκκλησιών, την στιγμή που το ΚΚΕ γιόρταζε ελεύθερο την Πρωτομαγιά. Αλήθεια θυμόσαστε τον Επιτάφιο στις 3 το μεσημέρι και την Ανάσταση στις 9 το βράδυ;  Τώρα, όλοι οι υποψήφιοι, κυκλοφορούν με κομποσκοίνια.

Οι ιεροράπται κάνουν χρυσές δουλειές. Ήδη στην Περιφέρεια πολιτευόμενοι κυκλοφορούν με ράσα  και καλυμμαύχι.

Και όλα αυτά αγαπητοί μου συμπολίτες, το ξαναλέμε, επειδή  ο Δημήτρης Νατσιός δάσκαλος και Θεολόγος απ’ το Κιλκίς, που χρόνια τώρα αρθρογραφεί και μάχεται για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, βρίσκεται μιά ανάσα από της είσοδου του στη Βουλή, με την «ΝΙΚΗ» του. Ξαναθυμίζουμε, ότι στις προηγούμενες εκλογές, είχε λάβει 2,90 % και είχε μείνει εκτός, από τις… 9 το βράδυ!

Πάντα στην Ελλάδα οι εκλογές περιείχαν και την ιλαρότητα. Πότε με τις μαγκούρες, που… προσκεφαλίζονταν στις κεφαλές των αντιπάλων, πότε με τα δέντρα που ψήφιζαν, πότε με τους Γκόρτζους. Τώρα, σειρά έχουν τα θυμιατά και τα εξαπτέρυγα. Ήμαρτον Κύριε…

https://www.dimokratia.gr/apopseis/562097/pos-tha-nikithei-i-niki/