22.6.23

Ομιλία Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία εμπόδισε συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών να αναρτήσουν πανό

Μόνο αστυνομικούς με κόκκινες στολές δεν έχουμε δει ακόμη! Στολές με όλα (σχεδόν) τα χρώματα της ίριδος! Άντε να ξεχωρίσεις τους αστυνομικούς από τους σεκιουριτάδες, τους Δημοτικούς υπαλλήλους και τους παιδικούς τροχονόμους ! Οι στολές θυμίζουν τα..."καραβάκια του Αιγαίου", πράσινες κίτρινες μπλέ, γαλάζιες, μαύρες, χακί κλπ, δίχρωμες, πολύχρωμες, παραλλαγής κοκ!
ΑΛΕΞ


 Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της ΧΑΝΘ ακριβώς απέναντι από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Οι συγγενείς επιχείρησαν να σηκώσουν πανό στη μνήμη των νεκρών της τραγωδίας που σημάδεψε τη χώρα. Άμεσα η ΕΛΑΣ έστησε φραγμό αποτρέποντας τους συγγενείς να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση διαμαρτυρίας σύμφωνα με το thesstoday.gr. Μάλιστα αρκετές ήταν οι στιγμές που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τελικά επέτρεψαν στους διαμαρτυρόμενους να αναρτήσουν το πανό μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας και την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

https://www.topontiki.gr