11.6.23

Νέο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς στο Αγρίνιο: Ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Μη το σκοτώσετε το φιδάκι, απλά αφήστε το στο φυσικό του περιβάλλον!!!
Τέτοιες ανοησίες ξεφουρνίζουν  μερικοί! Προέχει η ζωή των φιδιών από τη
ζωή των ανθρώπων. Αφελείς όσοι τις ασπάζονται, μέχρι να έλθει η δική τους
η σειρά...Με την ίδια "λογική" οι σκορπιοί, τα κουνούπια οι κατσαρίδες κλπ,
βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον! Γιατί τα σκοτώνουν; Ως που θα
φτάσει ο "εκμοντερνισμός" της 
λογικής; Δεν επιθυμώ να χαρακτηρίσω
 αυτούς που  ασπάζονται αυτά.

ΑΛΕΞ...

Κι άλλη οχιά δάγκωσε έναν ηλικιωμένο στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια εργασιών. Ο άνδρας διακομίστηκε στην Πάτρα και εισήχθη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Μετά το τσίμπημα από την οχιά στο Αγρίνιο, κρίθηκε σκόπιμο ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στην Πάτρα, για να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός, όπως και έγινε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι πλέον καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όλα άρχισαν νωρίτερα την Κυριακή, 11 Ιουνίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατά τη διάρκεια εργασιών, μία οχιά δάγκωσε τον ηλικιωμένο.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του άνδρα, από χωριό του Αγρινίου, στην Πάτρα και στον «Άγιο Ανδρέα».

Υπενθυμίζεται ότι είναι τουλάχιστον το δεύτερο ανάλογο περιστατικό με δάγκωμα οχιάς σε άνθρωπο, μετά και την περιπέτεια που βίωσε μία εθελόντρια (...) στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα κλήθηκε από σχολείο για να ...απομακρύνει (!) το φίδι, αλλά εκείνο τη δάγκωσε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, καθώς η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά σοβαρή. (παρα λίγο να πεθάνει)!

https://www.ieidiseis.gr/