31.5.23

ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ «ΔΕΝΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ (;) ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙΣ «ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ;


Ήταν αφελείς οι Συνέλληνες που «αγκάλιασαν» την ελπίδα νέας ΕλληνοΤουρκικής «ΦΙΛΙΑΣ» όταν τρέξαμε πρώτοι για βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τούρκους!

Τώρα, με αφορμή τις Τουρκικές Εκλογές, σε συνέντευξή του ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών κ. Τσαβούσογλου προς ξένο δημοσιογράφο, με ύφος λυσσαλέο εχθρικό επιτέθηκε κατά της Ελλάδας ότι: «η Ελλάδα «κατέχει» τα νησιά μας και εξοπλίζεται συνεχώς για να μας πολεμήσει..» 

«Δεν ξεχνούμε τη Γαλάζια Πατρίδα μας, το Αιγαίο μας.. και με τον πρόεδρό μας κ. Ερντογάν θα τελειώσουμε όλα αυτά τα προβλήματα»..!

Οι Τουρκικές εκλογές έφεραν τον κ. Ερντογάν πάλι στην εχθρική ρητορική κατά της Ελλάδας όχι μόνο εσωτερικά προς το λαό του.. Αλλά υπομνηστικά προς τον ξένο παράγοντα (ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ) «να αφήσει τις διπλωματικές προσπάθειες προσέγγισης ΑΘΗΝΑΣ-ΑΓΚΥΡΑΣ». Πέραν της «διπλωματίας των σεισμών», των εκλογών των δύο χωρών (πρέσβης ΗΠΑ κ.Τζ.Τσούνης και Γ.Πλέτνερ σύμβουλος του Γερμανού κ.Σόλτς).. Ο δε κ.Τσούνης πρόσθεσε την προκλητική αναφορά του ότι: «καμία πλευρά (ούτε οι Έλληνες ούτε οι Τούρκοι) δεν έχουν το μονοπώλιο του τί είναι σωστό και τί λάθος κλπ.» Η νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ έχει το δηλητήριο για τη δυτική συμμαχία στον αγώνα κατά της Ρωσίας. Και Ουάσιγκτον και Βερολίνο είναι αποφασισμένες να εξαφανίσουν αυτό το δηλητήριο (!) με όποιο τρόπο.

Ασφαλώς και Πάντα με τη βοήθεια του Έλληνα Εφιάλτη σε μια νέα πράξη-συμφωνία των «ΠΡΕΣΠΩΝ του ΑΙΓΑΙΟΥ»..! 

Ωστόσο δε φτάνουν οι πολεμικοί μας εξοπλισμοί, που καλώς γίνονται, αλλά χρειάζονται και οι χειριστές τους, η ΝΕΟΛΑΙΑ μας που πρέπει να συνειδητοποιήσει το χρέος της. 




      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

        ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤ. - ΟΙΚΟΜ. ΑΠΘ

    Δ/ΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Αναρτήθηκε από το Στρατηγό Αθαν. Καραντζίκο