3.5.23

ΕΥΒΟΙΑ : ΚΑΝΔΗΛΙΟΝ ΟΡΑΜΑ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

 


Αγαπητοί συμπατριώτες,

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Θάλασσα», στα Λουτρά της Αιδηψού, πραγματοποιούμε εκδήλωση σχετικά με την Κανδηλία οδό.

Η επιτυχία της εκδήλωσης, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αιτήματός μας.

Κύριοι παράγοντες γι΄ αυτή την επιτυχία, αποτελούν, η τεκμηρίωση του εγχειρήματος, η προβολή της εκδήλωσης, αλλά πάνω απ΄ όλα η μαζική συμμετοχή μας.

Η συμμετοχή μας και η προτροπή συμμετοχής φίλων, συγγενών και συμπατριωτών μας, στο τόσο σημαντικό γεγονός της διεκδίκησής μας, θεωρείται επιβεβλημένη.


ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημήτρης Στεργίου

Διαχειριστής

__________________


Σχόλιο:


Η Κανδηλία οδός είναι η οδός που θα έπρεπε ήδη να συνδέει τη Χαλκίδα, μέσω του βουνού "Καντήλι" με τα Λ. Αιδηψού , Β. Εύβοια κλπ.


Η οδός αυτή συζητείται από 10ετίες , αναγνωρίζεται η αναγκαιότητά της, αλλά καμία  κυβέρνηση δεν  έδειξε το ενδιαφέρον που έπρεπε.


Προτιμούσαν, προκειμένου να  μεταβεί καποιος στη Β. Εύβοια να ανεβαίνει βουνά με ατέλειωτες και επικίνδυνες στροφές, να διασχίζει λαγκάδια, να χρειάζεται 3-4 ώρες για να φτάσει στο προορισμό του, στη καλύτερη περίπτωση , γιατί αν χιόνιζε  έστω και λίγο ο δρόμος έκλεινε, πολλές φορές μέχρι την επομένη ημέρα το απόγευμα!!!


  Μια (και μοναδική παρέμβαση που έγινε από την  ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΑ  ΜΟΜΑ ... ήταν η διάνοιξη του δρόμου Ροβιών με Λ. Αιδηψού μέσω Ηλίων το 1973-1974


   Η διάνοιξη λοιπόν της ΚΑΝΔΗΛΙΑΣ ΟΔΟΥ αποτελεί ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ και επιτέλους η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές θα πρέπει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα.


Η κοροϊδία και η αδιαφορία εις βάρος των Ευβοέων πρέπει να σταματήσει. Αρκετά κράτησε.




 "....Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία !!!! "


Efenpress