18.5.23

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ; ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ!

 


Συνωστισμός δεκάδων κομμάτων "Εθνικού" προσανατολισμού. Λόγια - τα περισσότερα- (σωστά) παρουσιάσεις στα ΜΜΕ, Αρχηγοί κομμάτων, υπαρχηγοί, Πρόεδροι  κλπ  που δεν τους γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας στους!!!

Όλοι  ΑΡΧΗΓΟΙ ! Κανένας δεν κάνει πίσω. 

Περιμένετε να εκλεγείτε; Περιμένετε να μπείτε στη Βουλή;  Αδίκως, γιατί δεν σας μάθανε το  απλό : " Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"  Θέλετε όλοι να είστε ..."αρχηγοί " κόμματος έστω και στα...χαρτιά, για τον τίτλο!!!

Αν μαζευόσασταν ΟΛΟΙ, βάζατε κάποιον αξιόλογο σαν Αρχηγό θα ταρακουνούσατε συνθέμελα τα οικογενειακά και τα "παραδοσιακά" κόμματα που εναλάσσονται  - χάρη στην  αδιοργανωσιά σας- στην εξουσία! Αλλά εσείς...το βιολί σας! Η ματαιοδοξία του Αρχηγού κόμματος θα σας "φάει" .

Μεταξύ σας, αξιόλογα άτομα που λόγω του πολυκομματισμού -του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου- δεν είδαν , ούτε πρόκειται να δούν τη Βουλή από κοντά!

 Το πιο οργανωμένο και αναγνωρισμένο κόμμα από τα "συγγενικά"  σας ίσως πάρει 3-5 %. Αυτό το ποσοστό, αν είσασταν ενωμένοι,  θα ήταν 15% - 20% , ίσως και μεγαλύτερο!

Καθήστε λοιπόν κύριοι Πρόεδροι και Αρχηγοί (άνευ χαρτοφυλακίου) αναπαυτικά στο φανταστικό σας θρόνο και αφήστε τα οικογενειακά κλπ κόμματα να εναλλάσσονται με την άνεσή τους στην εξουσία, με πιθανή ...τηλεκατεύθυνση (ορισμένα).

Άξιος ο...μισθός σας!


Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ