23.5.23

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!. ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ!.



Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Υποψήφιος Βουλευτής στην Εύβοια με τη ΝΙΚΗ
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Θέλω να ευχαριστήσω από τα τρίσβαθα της καρδιάς μου, όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας!.
Η ΝΙΚΗ ως πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα παρ' ολίγον να αγγίξει το θαύμα, να μπει με την πρώτη στη Βουλή!.
Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το καταφέρει στις δεύτερες εκλογές, που θα γίνουν σε ένα μήνα!.
Γι' αυτό και από σήμερα κιόλας, η ΝΙΚΗ ως κόμμα και εγώ προσωπικά, ξεκινάμε ΔΥΝΑΤΑ, με κέφι και αισιοδοξία ότι ΄θα πετύχουμε το στόχο μας, η ΝΙΚΗ να μπει στη Βουλή!.
Ως προς την αφεντιά μου, είχα να παλέψω ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, με ένα ΘΗΡΙΟ, το θηρίο ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ της Νέας Δημοκρατίας!.
Έταζαν στους Ευβοείς πολίτες, λαγούς με πετραχήλια!
Θα σου διορίσω το παιδί σου!. Θα στο μεταθέσω!
Έτσι μετέθεσαν (με μέσο) και τον ανίδεο και ασυνείδητο σταθμάρχη στον κομβικό σταθμό της Λάρισας και είχαμε το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, που τόσο γρήγορα τους ξέχασε, ο αλλοτριωμένος λαός μας, που επί δεκαετίες (οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) με το δούναι και λαβείν, του αλλοίωσαν τον χαρακτήρα του!.
Σε αυτό ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, της Νέας Δημοκρατίας, η ταπεινότητα μου είχε να αντιπαραθέσει τις ιδέες, τα οράματα και τις καινοτόμες και πατριωτικές θέσεις της ΝΙΚΗΣ, για την οικονομία, το μεταναστευτικό, το δημογραφικό κ.λ.π, οι οποίες δεν μπόρεσαν να φθάσουν στον Ευβοϊκό λαό, αφού. ήμουν ΕΝΑΣ υποψήφιος, με ανύπαρκτο κομματικό μηχανισμό και μηδαμινά οικονομικά μέσα!.
Όμως εάν αναλογιστούμε, τι πέρασε Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ από το λαό του Ισραήλ, που τον καταδίκασαν σε σταυρικό θάνατο, παρά τα τόσα θαύματα Του και παρά την απείρου κάλλους διδασκαλία Του, που τους προσέφερε, η ταπεινότητα μου ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ!.
Αντίθετα, παρ' ότι ήμουν εντελώς μόνος, σε ένα ολόκληρο και μεγάλο νησί, χωρίς τη στοιχειώδη κομματική οργάνωση και με μόνα μέσα το πνεύμα μου, το δυναμικό μου προφίλ στο fb (που όμως δεν μπορούσαν να το παρακολουθήσουν οι Ευβοείς κάτοικοι στα χωριά) και την εντιμότητα μου, δεν καταποντίστηκα και απέσπασα 2856 ψήφους, για τους οποίους ο Αγαπημένος μου μαθητής Βασίλης Τσιλικόχρυσος έγραψε στο Χρονολόγιο μου τα εξής :
<<Συγχαρητήρια Δάσκαλε για τους 2856 σταυρούς. Είναι προσωπική Νίκη..>>
Εγώ όμως του λέω : Βασίλη μου, οι 2856 σταυροί δεν είναι μόνο προσωπική μου επιτυχία είναι και επιδοκιμασία της ΝΙΚΗΣ, για τις κρυστάλλινες και πατριωτικές θέσεις της!.
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Από σήμερα, όλοι μέσα στη ΝΙΚΗ ενωμένοι σαν μια γροθιά, ξεκινάμε το δεύτερο προεκλογικό μας αγώνα, έχοντας ως προίκα το 2,9% από τις χθεσινές εκλογές και με τη βαθιά μας ΄Πίστη προς Τον Τριαδικό μας Θεό και την απροσμέτρητη Αγάπη μας προς την Πατρίδα, θα αγωνιστούμε γενναία αυτές τις 30 ημέρες που έχουμε μπροστά μας, θα νικήσουμε το τέρας ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ της Νέας Δημοκρατίας και θα μπούμε μέσα στη Βουλή και τότε θα καταλάβει ο κος Μητσοτάκης (που είναι πιο επικίνδυνος πολιτικά από τον κο Τσίπρα), ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ