28.5.23

Μία ευφυής πρόταση της ΝΙΚΗΣ, για μηδενισμό του ΦΠΑ στα φτωχά νοικοκυριά που έχουν σύνταξη ή μισθό κάτω από τα 1000 ευρώ!.

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ


Φίλοι μου Αγαπημένοι!. Ελληνίδες! και Έλληνες!
Η ευφυής και καινοτόμος πρόταση της ΝΙΚΗΣ, για το ΦΠΑ στα φτωχά νοικοκυριά είναι η εξής :

Όλα τα φτωχά νοικοκυριά που έχουν μηνιαίο εισόδημα κάτω από 1000 ευρώ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καθόλου ΦΠΑ!.

Αυτό γίνεται ως εξής :
Στο τέλος του κάθε μήνα το κράτος να βάζει στο τραπεζικό λογαριασμό αυτών των φτωχών νοικοκυριών, το ΦΠΑ που τους πήρε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα!.
Το ΦΠΑ αυτό είναι κατά μέσο όρο, ίσο με το 15% του φτωχού μηνιαίου εισοδήματος τους!.
Αυτό έχει υπολογιστεί από τους θετικούς Επιστήμονες της ΝΙΚΗΣ (Μαθηματικούς και Οικονομολόγους )!. .
Έτσι λοιπόν στα νοικοκυριά που έχουν (σύνταξη ή μισθό) κάτω
από 1000 ευρώ, στο τέλος του κάθε μήνα, να τους επιστρέφεται το 15% του μηνιαίου εισοδήματος τους!.
Με αυτό τον τρόπο αυτά τα φτωχά νοικοκυριά, ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καθόλου ΦΠΑ!!!.
Αυτή η πρόταση της ΝΙΚΗΣ, για ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ του ΦΠΑ σε όλα τα φτωχά νοικοκυριά (με μηνιαίο εισόδημα κάτω από 1000 ευρώ) είναι μια πολλή ευφυής πρόταση!.
Γιατί σε αυτά φτωχά νοικοκυριά, τους παίρνουμε το ΦΠΑ κατά τη διάρκεια ενός μηνός (χωρίς να μειώσουμε τους συντελεστές του) και αμέσως στο τέλος του μήνα τους επιστρέφουμε το ΦΠΑ (που είναι κατά μέσο όρο, ίσο με το 15% του φτωχού μηνιαίου εισοδήματος του)!!!.
Όλα τα άλλα κόμματα μιλάνε για μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ, από την οποία μείωση θα ωφεληθούν και οι πλούσιοι και η οποία μείωση, το πιθανότερο να εξανεμιστεί από τις συνεχείς αυξήσεις στα τρόφιμα και στα άλλα αγαθά!!!.
Η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, αντί να προβεί σε μηδενισμό του ΦΠΑ σε όλα τα φτωχά νοικοκυριά που έχουν μηνιαίο εισόδημα κάτω των 1000 ευρώ (εφαρμόζοντας την εν λόγω καινοτόμο πρόταση της ΝΙΚΗΣ), αρκέστηκε σε ένα χλωμό market pas, όπου π.χ σε ένα μοναχικό χαμηλοσυνταξιούχο με σύνταξη 400 ευρώ, από τη μια μεριά του δίνει το μήνα market pas 22 ευρώ (και εάν τα 22 ευρώ του τα βάλει στο τραπεζικό λογαριασμό του του κρατάει το 20% των 22 ευρώ, δηλαδή του κρατάει 4,4 ευρώ και του δίνει αντί 22 ευρώ 22-4,4=17,6 ευρώ) και από την άλλη μεριά, από τη σύνταξη του των 400 ευρώ, του παίρνει το μήνα ΦΠΑ, που είναι κατά μέσο όρο, το 15% της πενιχρότατης σύνταξης του, των 400 ευρώ, δηλαδή του παίρνει 15%χ400=15/100χ400=6000/100=60 ευρώ
Τελικά, ο τέως Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης, στο μοναχικό χαμηλοσυνταξιούχο με 400 ευρώ σύνταξη :
Του δίνει το μήνα 17,6 ευρώ από το market pas και
Του παίρνει το μήνα 60 ευρώ από το ΦΠΑ!!!.
Αυτό όμως είναι ένας σκέτος εμπαιγμός είναι μια σκέτη κοροϊδία που γίνεται στο μοναχικό χαμηλοσυνταξιούχο με 400 ευρώ σύνταξη!.
Παρόμοιος εμπαιγμός και παρόμοια κοροϊδία γίνεται στα εκατομμύρια των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων που η σύνταξη τους ή ο μισθός τους είναι κάτω από τα 1000 ευρώ!!!.
Γι' αυτό, όλα τα μέλη των φτωχών νοικοκυριών, που έχουν μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα κάτω από 1000 ευρώ (και ο κύριος Μητσοτάκης τους κοροϊδεύει και τους εμπαίζει), στις εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, να του γυρίσουν την πλάτη και να αγκαλιάσουν τη ΝΙΚΗ, για να μπει στη Βουλή!.
Και εκεί μέσα στη Βουλή να αγωνιστεί με όλες της, τις δυνάμεις να γίνει νόμος η καινοτόμος πρόταση της, για ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΠΑ σε όλα τα φτωχά νοικοκυριά που το μηνιαίο εισόδημα τους, είναι κάτω από 1000 ευρώ!.
Και εκεί μέσα στη Βουλή να αγωνιστεί με όλες της, τις δυνάμεις για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!.
Και με τη ΝΙΚΗ μέσα στη Βουλή, Φίλοι μου Αγαπημένοι!, Ελληνίδες!, Έλληνες!, θα έλθει η ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!!!

Υστερόγραφο : Εξαιρούνται απ' αυτήν την ευφυή πρόταση της ΝΙΚΗΣ, όλα τα νοικοκυριά που (εκτός του μηνιαίου εισοδήματος τους) παίρνουν από το κράτος επιδόματα μηνιαίως, πάνω από 500 ευρώ!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Εύβοιας με τη ΝΙΚΗ




Όλες οι αντιδράσεις:
Αθανάσιος Τσόκας και 28 ακόμη