1.4.23

Δεν μοιάζει για Πρωταπριλιάτικη, αυτή η ανάρτηση στο facebook!

 

Σας είχα πει ότι το ξεκατίνιασμα των Πολάκη - Χατζηνικολάου προφανώς θα είχε συνέχεια.
Από καινούργια ανάρτηση του βουλευτή μαθαίνουμε (μήπως δεν το φανταζόμασταν) πως το καθεστώς εξυπηρετεί με φωτογραφικές ρυθμίσεις σε νόμους που ψηφίζει (Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει) εκείνα τα τέκνα του, που αντί να ελέγχουν την εκάστοτε εξουσία, την στηρίζουν.
Και βέβαια το καθεστώς αφού κλέβει τους υπηκόους του που τους έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση, μπορεί να χαρίσει χρήμα πραγματοποιώντας εκδουλεύσεις ( το λες κι αλισβερίσι) στους ημέτερους.
Είναι απίστευτο, εξωφρενικό, δεν ξέρουμε πώς διαφορετικά να το χαρακτηρίσουμε αυτό που αποκαλύπτει και τεκμηριώνει με επίσημα έγγραφα ο Π. Πολάκης. Οτι, δηλαδή, το 2017 μπήκε ΥΠΟΘΗΚΗ στο σπίτι του Ν. Χατζηνικολάου για χρέη ύψους 3.629.805€ της Real Fm AE (εταιρίας Χατζηνικολάου) προς το Δημόσιο και το 2020 διαγράφηκε με φωτογραφική τροπολογία της ΝΔ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!
Πως έγινε ; Απλά με μια διάταξη στο Νόμο 4646/2019, ο οποίος είχε τον βαρύγδουπο τίτλο "Φορολογική Μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο".
Πέρασε άρθρο σύμφωνα με το οποίο οι υποθήκες και οι οφειλές χρεών των εταιριών προς το Δημόσιο βαρύνουν ΟΧΙ τους Προέδρους των εταιριών αλλά τους Εκτελεστικούς Προέδρους των εταιριών. Πιάσατε το υπονοούμενο .....
Ο Νίκος ήταν Πρόεδρος και εκτελεστικός Πρόεδρος ήταν ο αδελφός του (που τυχαίνει να μην έχει ακίνητη περιουσία στο όνομά του).
Όλα καλά λοιπόν για το τζιμάνι της δημοσιογραφίας ......
Σε ένα μήνα ήρθη η υποθήκη της οικίας του εκτάσεως 1485 τετραγωνικών.
Και εις άλλα με υγεία !!!
Τώρα αν εσείς χάνετε τα σπίτια σας για 15 και 20 χιλιάδες από τα funds, αυτό για το καθεστώς δεν είναι παρά μια πολύ στενόχωρη λεπτομέρεια.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Όλες οι αντιδράσεις:
23