30.4.23

ΝΕΕΣ ΕΠΑΝΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

 





Οι προεκλογικοί αγώνες των Ελλαδικών Κομμάτων βρίσκονται στην «κορύφωσή» τους και φέρνουν συνειρμικά γεγονότα των προηγούμενων Ελλαδικών εκλογών.

Τότε εμφανίσθηκε ένα μικρό Άγνωστο κόμμα (Σύριζα) με νέα αρχηγική «δυναμική» του ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΥ αριθμού μελών να διεκδικήσει την εξουσία, με σύνθημα «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ  Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α»..!

Ήταν λογική η απορία του Ελλαδικού εκλογικού σώματος που γνώριζε ότι τα δύο ΜΕΓΙΣΤΑ- Αριστερά-κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης Ιταλία και Γαλλία είχαν τελείως εξαφανιστεί μετά την πτώση της Ρωσικής Κομμουνιστικής Σοβιετίας (1989).

Και όμως το μονοψήφιο μικρό αριστερό Ελλαδικό κόμμα κατέλαβε την εξουσία! Διότι είχε προεκλογή από τη Γερμανία- κ. Μέρκελ και κ.κ. Μπους-Κλίντον-ΗΠΑ που ανέσυραν τους Ελλαδίτες  Ε Φ Ι Α Λ Τ Ε Σ  για ένα αποκλειστικό προδοτικό σκοπό-έργο τη ΛΥΣΗ του «ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ». 

Καταφάνηκε με τη σπουδή που προχώρησε η υπογραφή της προδοτικής «ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ» που είχε συνταχθεί ΕΞΩ και ήταν έτοιμη η ψήφισή της παρά τις αντιδράσεις ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους με τεράστια συλλαλητήρια ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Με προκλητικότατη αδιαφορία προχώρησε στην πρωτοφανή παραχώρηση (τεκμήριο επέμβαση του «ξένου παράγοντα» με τους ανευρεθέντες προδότες) στα ΣΛΑΒΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ όχι μόνο του Ελληνικού ονόματος της «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μας. Αλλά το μέγιστο πρόσθετο τεκμήριο της ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» (!) και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ που δεν είχε ζητήσει οι «καθαροί ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΛΑΒΟΙ» όπως φώναζε όλα τα χρόνια ο Αρχηγός του ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ: «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΛΑΒΟΙ -ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- και ήρθαμε στον τόπο αυτό (7) ΕΠΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.   

Πρωτοφανής ο «θρίαμβος» Αμερικανών και Γερμανών (κ. ΜΕΡΚΕΛ και κ. ΚΛΙΝΤΟΝ) και των ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που δεν έκρυβαν τη βδεληρή σχέση τους προκαλώντας όλη την Οικουμένη.

Σήμερα επαναλαμβάνουν την προκλητική σχέση τους.

Τώρα ήρθε πρώτα ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών και είχε ανάλογη συνάντηση με το διεκδικούντα πάλι την εξουσία «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» - (κατάληψη «ΑΡΜΩΝ» - τιμωρία αντιπάλων ρεβανσισμού κλπ.) και στη συνέχεια η νέα ειδική συνάντηση με επίσκεψη στο Βερολίνο (με τον διάδοχο κ. ΜΕΡΚΕΛ, κ. ΣΟΛΤΣ).

Τώρα θέλουν άλλη «ΛΥΣΗ» (Τουρκία κ. Ερντογάν) για τη ΘΡΑΚΗ μας και τα ΝΗΣΙΑ μας στο ΑΙΓΑΙΟ..και δεν κρύβουν την ανίερη σχέση τους…

Τώρα δεν υπάρχουν συλλαλητήρια αλλά υπάρχει η ΨΗΦΟΣ του Ελληνικού ΛΑΟΥ που πρέπει να καταψηφίσει τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ΝΕΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ του ΑΙΓΑΙΟΥ» και να σώσει τη Χώρα μας.

ΎΨΙΣΤΟ καθήκον-χρέος της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα..



Με τιμή, 

Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ 


(Αναρτήθηκε στην Efenpress

από το Στρατηγό κ. Αθαν. Καραντζίκο)