19.4.23

Οδηγία σε Μουσουλμάνους που ζουν στην ΕΕ: “ Πηγαίνετε στην Δ.Θράκη και ψηφίστε μόνο “τουρκικής καταγωγής” υποψηφίους στις εκλογές”

Κανένα κόμμα, που θέλει να λέγεται "Ελληνικό" δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του τούρκους για βουλευτές,  εκτός αν η επιχειρούμενη τουρκοποίηση της Θράκης δεν θεωρείται εγκληματική ενέργεια.......
Juan

 Συναγερμός στην Αθήνα αφού το "μακρύ χέρι" της Άγκυρας θέλει να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές

Κίνδυνος έρχεται από την Δυτική Θράκη, αφού τα σχέδια των "φίλων ταυ Ερντογάν" στην περιοχή φτάνουν μέχρι την ελληνική βουλή στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα.

Το αποκαλούμενο ευρωπαϊκό Συμβούλιο Δυτικής Θράκης "έδωσε σαφή οδηγία στην μειονότητα της περιοχής: «Πηγαίνετε στη Δυτική Θράκη και ψηφίστε τουρκικής καταγωγής υποψηφίους».

Η οργάνωση αυτή κάλεσε όλους τους Μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης που ζουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, να μεταβούν στην Δυτική Θράκη και να ψηφίσουν τους “τουρκικής καταγωγής” υποψηφίους.

Το Προεδρικό Συμβούλιο κάλεσε ειδικά τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης που ζουν στη Γερμανία να πάνε στη Δυτική Θράκη για να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου 2023 και να ψηφίσουν μόνο τους δικούς τους υποψηφίους.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Συμβουλίου στο Witten της Γερμανίας, αξιολογήθηκαν οι πρόσφατες εργασίες και δραστηριότητες, ενώ  συζητήθηκαν και οι διεθνείς πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν μέχρι την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.

Στη συνάντηση όπου αξιολογήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στην τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης, το Προεδρικό Συμβούλιο της ABTTF αποφάσισε ότι όλοι οι Τούρκοι Δυτικής Θράκης, Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου, θα μεταβούν στη Δυτική Θράκη για να ψηφίσουν στις γενικές εκλογές".

Όπως λοιπόν είναι φανερό, η Άγκυρα παίζει τα δικά της παιχνίδια με την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, έχοντας ως σκοπό να βάλει στην βουλή, Μουσουλμάνους Βουλευτές και ίσως και το κόμμα ΚΙΕΦ, που είναι και ο κύριος στόχος.

Το μειονοτικό ΚΙΕΦ, κόμμα που ελέγχεται πλήρως από το τουρκικό προξενείο και τον Ταγίπ Ερντογάν, (είναι το πολιτικό όργανο των αποκαλούμενων “Τούρκων” της Δυτικής Θράκης),  βάζει πλώρη για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2021, η πρόεδρος του κ.Τ.Ασάφογλου, με την ευκαιρία παρουσίας 30 ετών του κόμματος στην Ελλάδα, είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι ένας από τους μελλοντικούς στόχους του κόμματος είναι η είσοδος στην ελληνική Βουλή.

Η "τουρκοποίηση" της Θράκης είναι ένα σχέδιο που εδώ και καιρό προσπαθεί να υλοποιήσει η Άγκυρα, και το ΚΙΕΦ αποτελεί το ισχυρότερο όπλο της, εκμεταλλευόμενο τις μειονοτικές ψήφους.

Η σταθερή ενίσχυση του τουρκικού στοιχείου στη Θράκη και η ανοχή στην τουρκική προπαγάνδα αποτελούν ζητήματα που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα και να αντιμετωπισθούν άμεσα από την ελληνική ηγεσία.

Η ρητορική του ιδρυτή της φιλοτουρκικής παράταξης ήταν ιδιαιτέρως επιθετική και είχε ως κύριο άξονα της την υποτιθέμενη καταπίεση και περιθωριοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, ενώ καταβάλλει πολλές προσπάθειες προκειμένου η μουσουλμανική μειονότητα να αναγνωριστεί ως τουρκική, κάτι που αποτελεί το πρώτο στάδιο για την “κοσοβοποίηση” της Δυτικής Θράκης.