3.4.23

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΠΟ ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ), ......ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ;!



Οι «Άγνωστοι ΕΘΝΟΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ» συντάκτες της Προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών (Μέρκελ, Μπους, Κλίντον) βρήκαν δύο Έλληνες «ΕΦΙΑΛΤΕΣ», οι οποίοι αυτο-αναγορεύτηκαν «Αριστεροί» ενός κόμματος (ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΥ αριθμού) και υπέγραψαν την ΕΘΝΟΓΕΝΕΣΗ του ΣλαβοΣκοπιανού, οιονεί «Μακεδόνων» με κράτος «Βόρεια Μακεδονία»!! Όλοι τους αρνητές της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΩΝΗΣ του ΑΡΧΗΓΟΥ του Σκοπιανού Κράτους, υπερήφανου ΣΛΑΒΟΥ αείμνηστου ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ που φώναζε ότι ήταν περήφανοι Σλάβοι που ήρθαν στην περιοχή αυτή  Ε Π Τ Α   Α Ι Ω Ν Ε Σ (Επτακόσια Χρόνια) μετά τον θάνατο του Μ.Αλεξάνδρου(!!), φωνή που θα ακούγεται στους αιώνες των αιώνων διότι είναι η φωνή της Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ.

Όχι μόνο ο Ελλαδικός Λαός, αλλά ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος έχει τη μοναδική ΠΙΣΤΗ, την Ελπίδα της Εμπιστοσύνης στην Ελλαδική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που όμως πίκρανε όλους τους Έλληνες, με μια απόφαση (κόντρα προς όλα τα ανωτέρω), όχι δίκαιη, που περιέχει πολιτική σκοπιμότητα, αναγνωρίζοντας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» που δεν υπήρξε ποτέ. Η ΔΙΚ/ΚΗ ΑΠΟΦ. ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΤΗΣ Σ.Π. ως η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος.

Φίλλιπος και Μέγας Αλέξανδρος, Έλληνες Μοναδικοί, ΜΙΛΟΥΣΑΝ μόνο την Αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, όπως όλος ο Μακεδονικός λαός με τον πασίγνωστο ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΟ της οικουμένης  Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Η  Μέγα Δάσκαλο του Μεγάλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ..

Πώς είναι δυνατόν να «αγνοείται» (μάλιστα από Ελλαδικά Δικαστικά Όργανα) η μόνη κυρίαρχη της εποχής Ελληνική Γλώσσα (και των Ευαγγελίων); «Παράσυρση» από την παράλογη ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ (;!) που δολίως υπέγραψαν αναγνωρίζοντας «Μακεδονικό Έθνος» και «Μακεδονική γλώσσα» την καθαρότατη ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ (!) την οποία συνεχώς αναφέρει το Βουλγαρικό κράτος και το μόνο (ΑΡΝΗΤΙΚΟ;) για την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) των Σκοπιανών Σλάβων.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Μακεδονική γλώσσα. Η ομιλούμενη στο κράτος των Σκοπίων είναι καθαρά ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ με λίγη επίδραση ΣΛΑΒΟΣΕΡΒΙΚΗ.

Η δημιουργία «ΚΕΝΤΡΟΥ» ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ σε Ελλαδική περιοχή είναι υποκρυπτόμενος «στόχος» των Σκοπίων για την εν καιρώ εμφάνιση (ύπουλα) της σκοπούμενη μειονότητας στην Ελλάδα..

Η Δικαστική αυτή απόφαση είναι ακυρωτέα στο σύνολό της, όπως κατέδειξαν όλοι οι μάρτυρες κατά την ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Φλώρινας, διότι από τα υποκρυπτόμενα θα φέρει άσχημα αποτελέσματα στις σχέσεις των δύο κρατών όπως και η Συμφωνία των Πρεσπών (Σ.Π.) η οποία έχει πάνω από (300) τριακόσιες ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ δημιουργώντας κλίμα βέβαιης ακυρότητας (!) χωρίς να ξεχνιέται ότι η Ελλάδα προ της «Συμφωνίας» (Σ.Π) συνέτρεχε την οικονομία του Σκοπιανού Κράτους με την ουσιαστική οικονομική βοήθεια της δημιουργίας άνω των (30.000) τριάντα χιλιάδων θέσεων εργασίας εκεί και πάρα πολλούς απασχολούμενους νέους εντός της Ελλάδας μας ιδιαίτερα στους τομείς Τουρισμού-Εστίασης..

Ουδείς πιο αγνώμων από του ευεργετηθέντος..




Με τιμή, 

Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ  






* ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΠΑΝΕ ΓΙΑ  «ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΘΡΑΚΗΣ» !