9.4.23

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πάλι ναρκωτικά στο στέκι των "ρομά", το Δενδροπόταμο!!!

φωτό αρχείου από τα καλούδια των  "ρομά"
στο Δενδροπόταμο!


 Σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών


Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε παράλληλη οδό της Εθνικής Οδού (ύψος Δενδροποτάμου) απογευματινές ώρες χθες (08-04-2023) δύο 42χρονους ημεδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προ επικείμενου ελέγχου ο συνοδηγός του οχήματος, εξερχόμενος, απέρριψε στο έδαφος μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (1.020) γραμμαρίων ενώ στη συνέχεια προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να διαφύγει πεζός.


Σε έλεγχο που ακολούθησε σε οικία 31χρονου... "ημεδαπού", ο οποίος αναζητείται, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου οι συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί νωρίτερα την κάνναβη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (16,25) γραμμαρίων,

  • Ένα (1) πιστόλι αερίου και το 

  • Χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών.


Επιπλέον έξωθεν της ανωτέρω οικίας εντοπίστηκε και συνελήφθη 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διαμένει στην ως άνω οικοδομή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Μικροδέμα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (27,07) γραμμαρίων, 

  • Μία (1) εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας και 

  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Άμεσης Επέμβασης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.