6.4.23

Αθήνα: Χειροπέδες σε Αφγανό για αρπαγή 15χρονης – Τι έδειξε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε να βρίσκεται μαζί με μία ανήλικη 15 ετών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ομόνοια, έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία της μητέρας της

 

Στη σύλληψη ενός 22χρονου άνδρα από το Αφγανιστάν για αρπαγή μίας ανήλικης και ναρκωτικά προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης (5/4) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ο 22χρονος εντοπίστηκε να βρίσκεται μαζί με μία ανήλικη 15 ετών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ομόνοια, έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία της μητέρας της. 

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως η 15χρονη, πρωινές ώρες της Τρίτης (4/4) έφυγε από το σπίτι της εν αγνοία της μητέρας της και το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από αναζητήσεις της μητέρας της, εντοπίστηκε από την ίδια μαζί με τον συλληφθέντα στο ξενοδοχείο όπου και είχε διανυκτερεύσει το προηγούμενο βράδυ χωρίς τη συναίνεσή της.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη και μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη. Παράλληλα βρέθηκαν 48 διαφανείς νάιλον συσκευασίες κενού περιεχομένου καθώς και το χρηματικό ποσό των 319 ευρώ. 

https://www.kathimerini.gr