17.3.23

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

 

Η προσβλητική μείωση της υπερηφάνειας του ακριτικού θάρρους και ηθικού ενός μαχητικού και συνοριακού τμήματος του Ελληνικού λαού όπως της  Θ Ρ Α -  Κ Η Σ  μας και της Μακεδονίας μας με τη σκόπιμη κατάργηση, όπως απεδείχθη, από Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης (ΥΜΘ) σε Γενική Γραμματεία(!) δε μπορεί και δεν πρόκειται να λησμονηθεί και να ανεχθεί κανείς Βορειοελλαδίτης.

Την προμελετημένη κατάργηση του ΥΜΘ απέδειξε η επακολουθήσασα εφιαλτική – προδοτική πράξη παραχώρησης του υπερήφανου Ελληνικού ονόματός μας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας σε μια καθαρότατη ΣΛΑΒΙΚΗ μερίδα αλλογενούς λαού και κατ’ ομολογία του αρχηγού του (Σκοπιανού κ. Κ. Γκλιγκόροφ  υπερήφανου κατά την εκάστοτε κραυγή του ως ΣΛΑΒΟΥ)..

Στο πρώην υπουργείο Βορείου Ελλάδος είχαν τη μεγάλη τιμή να υπηρετήσουν άξιοι Έλληνες πολιτικοί (Ν. Μάρτης, Σ. Παπαθεμελής κ.α.) που ο σοβαρός συμβολισμός και αξία επέβαλε την ορθότερη από πολλές απόψεις σε Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης επί τόσα χρόνια..

Οι τόσο δύσκολοι καιροί που ήρθαν για το Ελληνικό Έθνος δημιουργούν τις δικαιολογημένες ανησυχίες στους ακρίτες του Ελλαδικού Βορρά για την τυχόν ατυχή επάνοδο στην εξουσία της χώρας του Εφιάλτη του με όποιο σχετικό τραγικό γεγονός και κατά της πάντα επαπειλούμενης Θράκης μας..

Ο εχθρός, με πολλές μορφές, εντός των τειχών… Είναι πολύ γνωστή πια η Τουρκική ληστεία του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής να ονομάζει «Τούρκους» τους συνέλληνες Μουσουλμανικής θρησκείας (Πομάκους – Ρομά).

Η Ελληνική πολιτική Εξουσία (ιδιαίτερα η δήθεν Αριστερά) κινουμένη μόνο για το μικροπολιτικό συμφέρον φέρνει το αποτέλεσμα εκλεγμένων μόνο Μουσουλμάνων βουλευτών οργάνων του Τουρκικού Προξενείου… Κανείς δεν «ακούει» τις κραυγές των Πομάκων -  Ρομά ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ Μουσουλμανικής θρησκείας και ΟΧΙ Τούρκοι που τους «βαφτίζει» το περιλάλητο Τουρκικό Προξενείο..

Τα τόσα εχθρικά γεγονότα που δημιουργούν συνεχώς οι όμοροι κακοί γείτονές μας, με κορυφαίο του αχαρακτήριστου κ. Ερντογάν, επιβάλουν την ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ που τεκμηριώνουν προς κάθε κατεύθυνση (εσωτερικού ή εξωτερικού) και θεμελιώνουν συνεχώς το πραγματικό ενδιαφέρον του ΚΕΝΤΡΟΥ για προστασία παντοιοτρόπως της ακεραιότητας της χώρας.

Οι « Εφιάλτες» της Συμφωνίας των Πρεσπών που δημιούργησε «ΕΘΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»(!!) και γλώσσα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ»(; !) έπρεπε να πλήξουν προδοτικά τη μείωση της Βόρειας πατριδικής αξίας από ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: μια απλή «Γενική Γραμματεία» του Υπουργείου Εσωτερικών..!

Η Μεγάλης Αξίας «αναγέννηση» του Υπουργείου ΘΡΑΚΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι η Διεθνώς εμβέλειας ανάδειξη  της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟ-ΛΗΣ ως ΠΥΛΗ Εισόδου και επικοινωνίας με τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία-Ρουμανία-Ουγγαρία-Πολωνία-Ουκρανία(!), ισάξιας των στενών Βοσπόρου Μαύρης Θάλασσας …


Με τιμή, 

Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ     
______________________
Αναρτήθηκε από το Στρατηγό εα κ Αθαν. Καραντζίκο