12.3.23

Νέο συλλαλητήριο για το δυστύχημα των Τεμπών: Κλείνουν τέσσερις σταθμοί του Μετρό

FILE PHOΤΟ: Στιγμιότυπο από πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας εργαζομένων, ως αντίδραση στο πιο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας, που έγινε στα Τέμπη, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ

 Το βαρύ κλίμα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα εκφραστεί για ακόμη μία φορά με πλήθος κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.

Στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποιούν νέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η τραγωδία, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

  • Λόγω της συγκέντρωσης, κλειστοί θα είναι σήμερα, από τις 10:30 το πρωί, οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».  Οι σταθμοί θα κλείσουν με εντολή της ΕΛΑΣ σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Με νεότερη ενημέρωση ανακοινώθηκε ότι κλείνουν το μεσημέρι και οι σταθμοί του μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι»

Συγκεντρώσεις σε εξέλιξη επίσης τώρα , τουλάχιστον 5.000 ατόμων, σε Θεσσαλονίκη, όπως επίσης  σε : Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά και σε άλλες πόλεις.

https://hellasjournal.com/

__________________________________________________________