2.3.23

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ

 Τη τραγωδία στη Τουρκία την προκάλεσε ο Εγκέλαδος και δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθεί και να προληφθεί.

Τη τραγωδία των Τεμπών την προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι, δηλαδή οι πολιτικοί μας που το μόνο που ξέρουν καλά να κάνουν είναι να τσακώνονται για τη καρέκλα της εξουσίας.

Συνελήφθη ο Σταθμάρχης της Λάρισας ως ο αποκλειστικός υπεύθυνος της τραγωδίας αυτής διότι πιθανότατα δεν δικαιούτο να κάνει λάθος ενώ όλοι οι υπόλοιποι τα κάνουν άριστα.

Συνεπώς θα τα ρίξουμε στο κλειδούχο και θα καθαρίσουνε. Θα τραβηχτούν οι επιζώντες στα δικαστήρια για καμιά δεκαπενταριά χρόνια και αν η αδέκαστη Δικαιοσύνη δεν αποδώσει τις ευθύνες στους νεκρούς που δεν μπορούν να μιλήσουν στο τέλος μπορεί να δοθεί και σ’ αυτούς κάποιο αντίδωρο.

Μήπως πρέπει να συλληφθούν άπαντες οι διατελέσαντες υπουργοί Μεταφορών από το 2000 μέχρι σήμερα, διότι απ’ ότι άκουσα έχουν αγοράσει το ηλεκτρονικό σύστημα αυτομάτου ελέγχου κυκλοφορίας των τρένων από το 2000 και δεν το έχουν εγκαταστήσει;

Θα βρεθεί ένας εισαγγελέας με μεγάλες τσαπέλες σ’ αυτή τη χώρα που θα διατάξει τη σύλληψη των πραγματικά υπευθύνων υπουργών από το 2000 μέχρι σήμερα;

΄Ελεος πια σ’ αυτή τη χώρα.

Ο αιρετικός

 

(Επιμέλεια αναρτήσεως: Στρατηγός εα κ. Αθα. Καραντζίκος )