16.2.23

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Αυτόφωρη σύλληψη 32χρονου ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ για περιπτώσεις ληστείας και κλοπής σε βάρος γυναικών

Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις ληστείας και κλοπής σε βάρος γυναικών.


Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για ληστεία, κλοπή, παράβαση του Νόμου περί όπλων και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες χθες (15-02-2023) στο κέντρο της πόλης, ο 32χρονος αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 26χρονη, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι προηγουμένως, προσέγγισε 50χρονη και αφαίρεσε αιφνιδιαστικά το κινητό της τηλέφωνο.


Κατά τη διάρκεια της έκνομης ενέργειας σε βάρος της 26χρονης, από την κατοχή του έπεσε αιχμηρό αντικείμενο (αναδιπλούμενος σουγιάς) το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, τρίμματα κάνναβης, (1) ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των (85) ευρώ, (1) αιχμηρό αντικείμενο (τύπου ματσέτα) και το κινητό τηλέφωνο της 50χρονης, το οποίο αποδόθηκε στην ίδια.


Επίσης, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη  και προσωρινή κράτησή του για  Νομοθεσία «Περί ναρκωτικών» και διάταξη και ένταλμα προσωρινής κράτησης του  Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία διατάσσεται η προσωρινή κράτησή του, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν.


.