8.1.23

«ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ»(!) (Κ.Μ.Γ.) ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ Η «ΑΔΕΙΟΧΟΡΗΓΗΣΗ» ΤΗΣ..!


Η τουλάχιστον ατυχής δικαστική απόφαση στη Φλώρινα, δημιούργησε «ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ; ΓΛΩΣΣΑΣ» δηλαδή ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ (όπως συνεχίζει να κραυγάζει και η ΣΟΦΙΑ) με στόχο την υποχρεωτική διδασκαλία στα Δημόσια Ελλαδικά Σχολεία ώστε στη συνέχεια ως (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ) μοχλός προώθησης του απαιτητικού ζητήματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ (ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ) ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ» και εν καιρώ δι΄αποσπάσεως και άλλων όμορων περιοχών όπου «ομιλείται» η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ(;) να δημιουργηθεί το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» κατά το όμοιο του ΚΟΣΣΟΒΟΥ και του υποκινούμενου από την Τουρκία «ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»

(* έχει ΣΗΜΑΙΑ, έχει γραφεία στις Βρυξέλλες και τακτική χρηματοδότηση από την ΕΕ!). Αναφέρεται επιβεβαιωτικά ότι Σκοπιανό δημοσίευμα έγραψε: «το δικαστήριο (Φλώρινας) αναγνωρίζει (!) την ύπαρξη του μειονοτικού πληθυσμού στην Ελλάδα..»!

Και οι κρίνοντες κρίνονται το Ειρηνοδικείο της Φλώρινας, ποιος γνωρίζει τί πιέσεις δέχθηκε για την έκδοση μιας τέτοιας απόφασης συνέπεια της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία ποτέ δεν αναγνώρισε όλο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Ιδιαίτερα οι Έλληνες του εξωτερικού με τα εκατομμύρια των συλλαλητηρίων Ελλήνων που πιστεύουν στην επίσημη κατάργηση της Σ.Π. αγωνιζόμενοι μέχρι την τελική δικαίωση. Που στις επικείμενες εκλογές, είναι βέβαιο, η κρίση του εκλογικού σώματος, μη λησμονώντας την προδοσία των επίορκων ΕΦΙΑΛΤΩΝ, τόσο επικίνδυνων για μια νέα προδοσία, θα ψηφίσει δικαιότερα…  

Πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η Συμφωνία Πρεσπών όταν οι αναξιόπιστοι Σκοπιανοί (και από την «ενδιάμεση Συμφωνία που είχαν παραβιάσει») έχουν μέχρι σήμερα (260)! ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ της Σ.Π και συνεχίζουν..!!

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει/καταργήσει τη Συμφωνία βάσει του άρθρου της 19 και βάσει του άρθρου 60 της Συμβάσεως της Βιέννης που ρητά αναφέρεται η δυνατότητα: ΛΗΞΕΩΣ ή ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ εφαρμογής μιας συνθήκης σε περίπτωση ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ..!

Το πρόβλημα που δημιουργείται επικίνδυνα από τη (ΜΚΟ) Κέντρο της Μακεδονικής Γλώσσας έχει τις ρίζες του με υπόγειες διασυνδέσεις μεταξύ «Σλαβομακεδόνων στην Ελλάδα» και του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής όπως καταδεικνύει δημοσίευμα του «KOMOTINIPRESS»..

Η απαράδεκτη απόφαση δημιουργίας Κ.Μ.Γ. πρέπει να ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ στον Άρειο Πάγο όπως ακριβώς στις περιπτώσεις της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και «Τουρκικής Ένωσης Κομοτηνής»..

Είναι άξια επαίνων, για όλες τις σχετικές ενέργειές τους κατά της εν λόγω αποφάσεως, τα διάφορα Σωματεία των Αθηνών, όχι μόνο τα Χριστιανικά, που δείχνουν το δρόμο και σε όλα τα Σωματεία και Οργανώσεις της Ελλαδικής περιφέρειας ΑΜΕΣΑ για τις προσφυγές στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ για να ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ το νέο κτύπημα κατά της Πατρίδας μας…





Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης Οικονομολόγος ΑΠΘ.

Δ/ντής Διοικήσεων Τραπεζών







(*) Από το 1913 υπήρξε το μήλον της έριδος μεταξύ Βουλγαρίας και Τουρκίας με διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις (1919-1920) όπου θύματά τους ήταν και είναι μέχρι σήμερα οι Ελλαδίτες Πομάκοι!